20. tammikuuta 2013

lisää kylppäristä.

se on  v a l m i s .  pyyhenaulakko paikoillaan ja harhautustarrat seinällä. :D uusi hyllykkö hankittu ja käsitelty kylppärin sävyiseksi. samoin vanha penkki joka siellä oli sai saunasuojasta kerroksen. vaihdettiin myös suihku, kun vahingossa löytyi wannabesadesuihku alta 20 euron.

kerronpa vähän projektista:
maalikaupassa neuvottiin yhden purkin maalia riittävän tarvitsemaamme pinta-alaan. myöskin, että yksi kerros maalia on riittävä koska se peittää niin hyvin. ja, että työ kannattaa tehdä erityisellä pensselillä. sanottiin myös, että maali on helposti maalattavissa.
no ei se ihan niin mennyt. seinä vaati neljä purkkia maalia kolmessa kerroksessa, eikä neljäskään olis ollut pahitteeksi. pensseli oli ihan vihon viimenen työväline, maali oli niin paksua ja nopeasti kuivuvaa, että vaahtomuovi tms telalla jos olis alusta asti maalannut olisi jälki ollut sata kertaa tasaisempi ja parempi. onneksi siinä oppi tehdessä, miten kannattaa maalata. joulunpyhät ei yhtään helpottaneet projektin etenemistä. ainahan se oli pyhäpäivä kun se maali taas kerran loppui joka toki lisäsi odottelua kuivumisajan lisäksi. silikoneja vedellessä meinas usko loppua, siihen nähden sain yllättävän hyvän jäljen aikaseksi. :D
tämä oli kaikista hermoja repivin remppa mitä tässä talossa on tehty. mutta olen kyllä tyytyväinen, on se vaan niin paljon parempi nyt parista valumasta huolimatta.

muutama kuvatus.
(hitsin vaikea saada kivoja kuvia kun on niin pimeä koppi.)

katotaan vielä se ennen(muuttoa) kuva:


6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi WAAAAAUUUUUU miten hieno tuli!!! Kertakaikkisen upea!! Ja varmasti kahta ihanampi, kun työ on ollu niin kova. Miten ne niin p*skaa puhuikin siellä liikkeessä?? Omituista!

Ruusa kirjoitti...

ihan loistava!!!

Ihan eivät loistaneet liikkeessä sitten..äh, tympeetä tuollainen!

Mutta kyllä kelpaa tuolla suihkuilla!

Ede@ kirjoitti...

Upea ihanan raikas kylppäri tuli:)

Jamssi

eija kirjoitti...

Mahtava!! Muutos on huima ja tosi hienolta näyttää. Kova työ on kyllä kannattanut. Meillä pitäis tehdä sama kahteenkin kylppäriin, en tiedä milloin vain olis niin paljon aikaa siihen. Voisitko vielä kertoa minkä merkkistä maalia käytitte ja millä puhdistitte laattapinnat ennen maalausta?

TIINA kirjoitti...

on se kyllä kiva, kiitos kommenteistanne. :)

eija: eli seinät pestiin jollakin perus myrkyllä pesuaineella ja juuriharjalla. sitä varten on kyllä olemassa joku omakin tökötti mitä saa rautakaupasta. ja ronsealin kaakelimaali oli maali mitä käytimme. täälläpäin ei muita edes myynnissä ollutkaan. suosittelen kyllä miettimään kaksi kertaa ennen kun hommaan alatte, jos pinta-alaa on paljon. tuo on kuitenkin vain väliaikaratkausu, maali ei ole mitään iänkaiken kestävää koska lohkeilee helposti osumista. esim kylppäriin missä tehdään muutakin kun suihkutellaan, ei tuota edes suositeltu. (esim pyykkihuolto, läpikulku jne.) sitä odotellessa, että kuusi vuotias paiskaa pikkuauton seinään ja koko komeus karisee alas. :D mutta tsemppiä jos päätätte maalata! ja muistakaa tela. ja hermot. :)

eija kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. :) Kyllä me ainakin yksi vessa kokeillaan uudistaa maalilla, siellä ei kuitenkaan vettä roiskita.