9. lokakuuta 2008

Hengitysvaikeuksia..

..happi ei kulje, vatsa sekaisin, jännittää.
Eilen mulla kilahti päässä taas pahemman kerran. Asuntokuume iski kertaheitolla täysillä. Löysin netistä aikasta passelin asunnon. Jätin esittelypyynnön ja ennen kuutta oli jo tiedossa, että tänään mennään katsastamaan kämppä. Illalla kaverin kanssa käytiin jo väijymässä sitä ulkoapäin. Ihastuin lisää. Siinä olis meille niin passeli uusi koti että! Ihan järkky pommi, joten täysrempan sais tehdä hyvällä omallatunnolla! Koulut vieressä, kiva pihapiiri, hyvä sijainti. Itseasiassa todella hyvä sijainti kun tarkemmin miettii. Saa nähdä onko sisältä niin kiva kuin miltä vaikuttaa.
Mutta luultavasti tää kyseinen asunto on liian kallis. Tai no ei välttämättä kallis, mutta remontoitavasta kämpästä ei tahtois liikaa maksaa kun maksaa se remontoiminenkin.
Oleellisinta ja se mikä tässä jännittää onkin se, että päätös on syntynyt!
Uuden kodin etsintä alkaa!
Tilasin tänään isännöitsijätodistuksen ja hitashintalaskelman. Kuvat kodista on otettu. Illalla jos vaan kampaamokäyntini jälkeen kerkeän, voisi muistuttaa mieleen miten tehdään myynti-ilmoitus nettiin. Tästä se lähtee!!!
Päässä on tuhat ajatusta. Mielikuvitus kun lentää jo erittäin paljon kauas eteenpäin.. Niin ihanaa! Siis kyllä toteutuis tuhat haavetta jos pääsis muuttamaan. Millähän tän innon sais tartutettua tuohon toiseen osapuoleen...? :D

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Pystyn melkein eläytyä jännitykseesi! kuulostaa ihanalta! :) tsemppiä uuden kodin etsintään ♥

Reija kirjoitti...

Mistäköhän päin olette tuon ihanan asunnon löytäneet?

<3

Tiina kirjoitti...

kiitos heini!

reija, täältä länsihelsingistä etsitään uutta kotia.