11. lokakuuta 2008

Hullu akka..?

Ollaan kavereilla yökylässä. Jostain kumman syystä Alex herää täällä aina 5:20, tänään ei ollut poikkeus, 5:26 alkoi kiekuminen. Väsyttää siis. Kaikki muut vetää vieläkin sikeitä.
Olen tässä viimeiset pari tuntia kahlannut netistä läpi keittiöitä, huonekaluja ja sisustusidiksiä. Päässä alkaa olla erittäin selkeä kuva siitä mitä tahdon uuteen kotiin. Tai on se kyllä ollut jo aiemminkin mutta nyt moni asia on jotenkin vahvistunut. Vissiin vähän hullu akka, ei ole lainaa myönnetty enempää eikä asuntoa myyty kun jo miettii kaikenlaista turhempaa. :D
Siitä "meidän" uudesta asunnosta on tehty virallinen ostotarjous. Yhyy! Tarjous on kyllä kuitenkin sen verran matala, että jos hyvin käy niin voidaan sitä korottaa. Ellei ne myyjät tietenkin hyväksy sitä sitä ennen. Ostaispa joku meidän kämpän heti...
Tänään laitoin taas esittelypyynnön eteenpäin. Samassa taloyhtiössä on toinen samanlainen asunto myynnissä. Toivottavasti pääsis jo viikonloppuna katsastamaan sen!

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Pidän peukkuja että teidän asunnolle löytyy pian ostaja! =)

ja hui, kuulostaa aika "kivalta" tuo 5:20 herätys..... aatos veti tollasia myös jossain vaiheessa muutamia putkeen ja se oli kyllä niin m u k a v a a !

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkimassa ja peukut tääläkin pystyssä! :)

T. naana :)

Lode kirjoitti...

Päivitystä kehiin !
Kokeilen samalla tätä.. ;)