4. lokakuuta 2008

Niin ne tilanteet muuttuu

Hetki sen jälkeen kun viimeksi bloggailin, alkoi Max valittaaa korvaansa. Valitus oli sen verta kovaa, itki ihan hysteerisenä jopa välillä joten lähdettiin Lastenklinikalle. Maxin vakuutus kun ei korvaa korvajuttuja, saimme luottaa taas julkiseen. Onneksi kokemus oli tällä kertaa erittäin positiivinen, tunnissa oli ajettu sinne, tavattu lääkäri joka totesi erittäin ärhäkän tulehduksen, käyty apteekissa ja haettu mäkkäristä terveellinen iltapala.
Maxin korva oli kyllä tosi kipeä. Itki vaan, että haluaa kotiin koko matkan. Särkylääkettä annettiin niin pystyi muru sentään syömään ruokansa ja nukahtamaan.
Aika hirveä ajatus.. Max sai eilen 8 eri lääkettä. :O Kolmea eri insuliinia niin kuin joka päivä, kahta eri lääkettä silmätulehdukseen, kahta eri särkylääkettä korvakipuun sekä antibioottia korvatulehdukseen. Onneksi nyt vointi näyttää sen verta hyvältä, että ainakin toisen särkylääkkeestä voi jättää antamatta.
Pitänee unohtaa taas kertaalleen kaikki kivat suunnitelmat. Keksittiin hauska robottileikki pojille, kunhan ovat syöneet aamupalaa niin pääsevät sen pariin ja mä alan tekemään hommia täällä kaaoksessa. Perussiivous ja pyykit. Ja kunhan mies herää niin taidan ottaa päikkärit, väsyttää, vaikka menin eilen puoli kymmeneltä nukkumaan.
Nyt sitä aamupalaa kakaroille ja lääkerumba käyntiin.

2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Voi Maxia :( hurjan kuuloinen korvatulehdus! itse en muista lapsuusajoilta mitään pahempaa kipua, kuin korvakivun, uih!

Pikaista paranemista sinne ja hyvää viikonloppua kaikesta huolimatta ♥

ps. pistätkö mulle vaikka säpoa, jos pääset niille pl-kutsuille 19
.pvä. ;) heinis @ gmail . com (välit puis)

Tiina kirjoitti...

kiitos! <3