16. lokakuuta 2008

Päivitystä

YKSIN
Omituinen ilta. Pojat nukkuu kaikki kolme. Puolet porukasta on kipeinä, Maxilla molemmissa silmissä silmätulehdus ja molemmissa korvissa korvatulehdus. (Oli se jopa 5 päivää terveenä tässä välissä). Mies on myös flunssassa, käskin sen painua petiin valittamasta. Onneksi Max on kaikesta huolimatta tosi pirtee. Melkein toivois, että viihtyis paremmin sohvanpohjalla kun hilluis täysillä ympäriinsä...
Johan tää oli oikeastaan odotettavissakin. Lauantai kun kuitenkaan ei ole kuin päivän päässä niin olihan se aikakin jonkun sairastua. En voi käsittää miten joka ikinen kerta kun jotain kivaa/vapaata/lomaa/matkaa on tiedossa niin näin käy!

ASUNTO
Se meidän unelmien asunto myytiin. Ei haluttu ottaa riskiä ja jäädä kahden asunnon loukkuun. Harmittaa ihan hulluna. Se meni vielä tosi halvalla, meillä olis todellakin ollut varaa siihen ja sen remonttiin. Vatuttaa.
Nyt sitten laitetaan tää oma kaikessa rauhassa myyntiin. Ei palkata välittäjää vaan kokeillaan itse. Tähän astisetkin asuntokaupat kun on kaikki sujuneet mun äidin avustuksella hyvin.
Tuntuu vaan siltä, että mitään kivaa kotia ei meille ole tarjolla. Ja tuskin tollasta tilaisuutta eli hinta-kunto-pohja-sijainti kaikki olis täydellistä. Ei ei.. :( Siinä naapurissahan tosin on samanlainen kämppä myynnissä, sata tonnia kalliimmalla vaan. Se pieni ero.

TYÖT
Tällä hetkellä odotan kyllä viikonloppua erittäin paljon. Jotenkin raskas viikko ollut. Tuntuu, että en tee mitään oikein ja vähintäänkin joka asiassa voisin parantaa jotain. Tuntuu, että ärsytän tiettyjä henkilöitä vaan olemassa olollani. Ensi viikolla ilmeisesti pääsen konttorille, joten josko työt alkais taas paremmin maistumaan..

ALEXIN KANSSA
Tänään käytiin kahdestaan selloilemassa. Hemmottelin pikkuherraa paloautolla ja herkuilla. Pääsipä muru helikopterinkin kyytiin. On niin kiva kun se juttelee kaikkea, tosi tarkkavainen on kun on yksin. (Ilman Massea siis) Kaikkea kyselee kokoajan. Muru. <3
Tottahan toki äiti hyötyi muutakin tästä reissusta. Hiustököttiä ja meikkejä ostin sekä paidan jossa on iso syrän ja yökkärin. Ihanaa päästä aamulla laittamaan uutta kamaa naamaan. =)


Kyllä on taso laskenut. Tässä mä vaan istun ja puhun puhelimessa ja bloggailen. Vaikka koti on pommin jäljiltä. Ei jaksa kiinnostaa. No ehkä se on ihan hyväkin istua vielä tämän päivän aikana hetki. :D Näillänäkymin kun viikonlopun voi kuluttaa siivoillen.

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

No vitsit, harmi homma kun se asunto meni. Aika hurjaa että naapuriasunto on niin paljon kalliimpi! Mutta, kyllä te löydätte vielä teille tarkoitetun uuden ihanan asunnon. ♥