6. marraskuuta 2008

Aika ei riitä

Siis suorastaan raivostuttavaa kun ei ehdi tai jaksa tehdä kaikkea mitä haluaisi. Tällä hetkellä olis niin monta kivaa projektia vireillä. Sormet vaan syyhyää kun miettii mitä tekis seuraavaksi. AaarrGG!
Täytynee vaan ottaa päivä kerrallaan ja touhuta sen mukaan kun pystyy. Harmillista kun töissä menee suurin osa päivästä ihan hukkaan. :D Tylsää.
Viikonloppu kuluu kakkujen, synttärien, illanistujaisten, isänpäivän ja kyläilyjen parissa. Että ohjelmaa riittää, ihana kyllä! Ehkäpä ens viikolla on sitten aikaa joulukorteille ja muille jutuille.

Tänään meillä oli mun kummi ja äiti ja sen ukko kylässä. Saatiin kuin saatiinkin päätettyä matkakohde! Miehen vanhemmilta pitää vaan vielä varmistaa sopiiko niille.
Kattelin vähän kuvia netistä ja lueskelin tietoja ja vitsit, että on kyllä ihanaa päästä matkalle! Tällä vauhdilla mitä arki nyt kuluu ei edes haittaa, että ajankohta on vasta ensi vuoden syyskuussa. :D


Lopuksi yksi fiilistely kuva:

3 kommenttia:

Reija kirjoitti...

Aika ei tosiaankaan riitä. Kauheasti on aina tehtävää ja ei millään ehtisi. Fiilistellä saa aina =o) Mekin jo suunnitellaan ensi kesän lomaa!

Lode kirjoitti...

Ihana nasu tuli ja tosi kiva uusi 'otsikko' sulla ! Munki pitäs joku kuva saada aikaseksi laittaa.

Huomiseen ! Toiv.tulet kanssa, hirmu moni perunu, et meit on sit vaan muutama.

Tiina kirjoitti...

reija, onko jo kohde päätetty? pitääkin heti tulla vastavierailulle.

lode, kiitos ihanasta illasta! noin hauskaa ei ole hetkeen ollutkaan.