3. marraskuuta 2008

Blondi tuli taloon

Ah. Vihdoin. Hiusseikkailut on seikkailtu. Taas hetkeksi. ;)
Suuren suuri kiitos kampaajalleni, tää pää on nyt niiiiin paljon parempi. Ja jaksuja. <3

Viikonloppu oli kiva. Kerrankin meni putkeen oikeastaan kaikki. Tai mulla kyllä palo päreet erääseen mutta se nyt on jokapäiväistä. :D Höpöttelyä, vohveleiden paistoa, sirkusta isolla ässällä, nukutusta sopivissa rajoissa, pelailua, hyvää naposteltavaa ja juotavaa. Aaavot.
Sunnuntaina heti aamusta luotiin uusia tukkia roppakaupalla. Varsinkin molemmat naispuoliset vieraat saivat ihan uudet luukit. Hauskaa päästä tekemään kerrankin kunnon muutosta.
Vieraat lähti, kaaos siivottiin ja nukuttiin Allun kanssa päikkärit. Niiden jälkeen käytiin naapurissa Netan synttäreillä tyylikkäästi ilman lahjaa ja loppuilta kuluikin normi merkeissä.

Asiasta kukkaruukkuun. Se alkaa taas nostaa päätään, nimittäin joulu innostus! Tänään keksin muutaman mehevän lahja idean!! Kohta alkaa ompelukone surruuttaa kunhan ensin pääsen käymään hakemassa vähän tarvikkeita. Hihhei, olen niin fiiliksissä!
Joulukortteihinkin on jo osittainen idea päässä. Tylsästi vissiin tehdään ihan vaan "valokuvakortti". Sallittakoon se tänä vuonna kun on astetta kiireisempää kun viime vuosina. =)

Nyt unille, pikku univelat vielä painaa. Pitää nukkua ne pois kun kerta ens viikonloppunakaan ei kerkeä. :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tee sit niin paljon niitä hienoja joululahjojas, että mä voin kans antaa niitä jollekkin.. :D

Mun pitäis kehittää joku hauska allekirjotus, ettei aina tarttis laittaa omaa niemeä.

Aijuu, verho muuten tuli jäädäkseen, nyt pitää vaan kehittää ne sivuverhot jostain.. Että Ikeaan jokua pv ? :D

Heini kirjoitti...

Mulla taas alkaa iskeä ennemmin joulupaniikki! :O pitäis tehdä sitä ja tota ja tätä, mitä ensin ja miten ehtii kaiken? alotin jo elokuussa tekemään ekaa joululahjaa ja lupaavan alun jälkeen se unohtui, nyt sitten senkin kanssa tulee kiirus! jippii ;)

mutta on se toisaalta ihanaakin, varsinkin kun keksii kaikenlaisia itse tehtäviä juttuja. Paljon enempi ahdistaa kaupoissa juokseminen, joten toivottavasti sitä ei tarvitsis kauheesti tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että tukka on hyvin!:) Ja kiitti jaksuista <3 Välillä parempia hetkiä ja välillä huonompia. Soitellaan lauantaina!

-H-

Tiina kirjoitti...

hanksi, katotaan kuinka pitkälle into riittää. :D ikeaan voin aina lähtee, ilmoo vaan päivä.

heini,älä nyt vielä panikoi!!! =)

-H- soitamme.........