20. marraskuuta 2008

Ensilumi

satoi viimeyönä. Olispa vaan jäänyt maahan! Mies kertoi, että oli saanut muksut vauhdilla tarhaan kun niin ihmeellistä oli nähdä pitkästä aikaa lunta! <3
Toivon niin, että tästä talvesta tulisi lumisempi kuin viime talvesta. Käytiin kaksi kertaa pulkkamäessä.. Joopajoo.

Tässä ei vielä paljon pulkkaa vedellä :D :


Sitten muihin jorinoihi. Miksi mua vaaaaaaaan väsyttää. Energia taso nolla. Tai tiedän kyllä miksi, tätä se on aina viikon kuussa. Ystäväni pms on kylässä. Pakko saada jotain näihin oireisiin, en kestä olla tällanen lahna. Tulispa se päivä kun tää olo loppuu kuin seinään. Onneksi se on jo lähellä.

Lastenkin kanssa on hankalaa. Molemmat ovat nyt valvoskelleet kaksi yötä. Kauhukohtauksia jne. Alexin ryhmässä on jollakin ollut kihiksiä mutta jotenkin en syyttäis vielä ainakaan niitä. Koska jos en olis tietonen koko asiasta en epäilisikään moisia. Seurataan tilannetta.

Murujen ongelmat eivät kyllä rajoitu vain öihin. Alex oli ensimmäistä kertaa itkenyt vaan äitiä unille mentäessä eikä ollut nukkunut kuin hetken. Ja Max taas ei ollut syönyt edes muussia ruuaksi vaikka jälkkärinä olisi ollut jäätelöä. TODELLA outoa. Jäi sitten ilman, eikä ollut moksiskaan asiasta. Lisäksi se ei puhu hoitajilleen. Ei kerro mikä vaivaa, ei kerro esim miksi ei syö. Ne ei saa sitä avautumaan enää ollenkaan. Ja kun mä menen hakemaan sitä, alkaa itku ja kiukuttelu. Kotonakin itkee joka asiasta ja saa raivareita. Ja nyt alkoikin moinen. "Alex on tyhmä." Huokaus. Lopetan.

3 kommenttia:

Lode kirjoitti...

Toiv.ei ole kihiksiä, mutta ruokahaluttomuuskin on yksi oire... ja se ettei halua nukahtaa, koska ne iskee =(. Mut jospa vaan vaiks taviskipeiksi tulossa, voihan sekin olla> kuulema angiinaakin ollut liikkeellä pk:ssa. Se on kyl vihoviimenen tauti, et mielummin vaiks ne kihikset oikeesti.

Tsemppiä !

Reija kirjoitti...

Haleja annan <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi pieniä.. :(

Sun pitää alottaa mun kaa heti ens kuun alusta semmonen joku puhdistava kuuri hommeliini ! Ainakin ne mainostaa, että siinä kun roppa puhdistuu niin nuppi virkistyy. :D

Joop, mä en haluu yksinäni piereskellä (on kuulma ihana sivuvaiva noissa kuureissa *hihi*), seurassa aina mukavempaa :P

HR