24. marraskuuta 2008

Ihana talvi

Niin ihanaa kun tuli lunta! Ulkona on niin kaunista ja valoisaa ja lapsilla on hauskaa. Tänäänkin jäätiin tarhan pihalle varmaan tunniksi laskemaan mäkeä, aika suosittuja mun pojat kun kaikki halusivat niitä pulkkiensa kyytiin.

Alexin kanssa tehtiin lumilyhty. Mun pittuinen apuri oli ihan onnessaan. <3


Olen hurahtanut kertaalleen. Tällä kertaa poikien huoneessa tulee tapahtumaan muutoksia. Vaihdetaan kerrossänky kahteen erilliseen, josko vähän rauhoittuis meno päivisin. Yöllä tuo on muuten ollut ihan loistava, mutta Maxhan on jo pitkään halunnut nukkua alhaalla. En tiedä mikä sitä vaivaa kun ei siellä yläsängyssään viihdy. Mutta onneksi mua ei paljon haittaa vaihdella huonekaluja ja sisustella. ;)

Viikosta tulossa suht puuhakas. Tänään purettiin kirppis ja käytiin ruokakaupassa, huomenna kyläilemään, keskiviikkona kyläilemään ja parturoimaan, torstaina tarhaan askartelemaan, perjantaina yyhoilua, lauantaina pikkujouluihin ja sunnuntaina synttäreille ja kynttiläkutsuille. Jossakin välissä olis kiva käydä vähän kattelemassa löytyiskö jotain uutta päällepantavaa sinne joluihin kun viime lauantain viiden tunnin shoppaus retki ei tuottanut tulosta. :D

Nyt unille, väsyttää vaikka ei ole nukkunutkaan. Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja: