30. marraskuuta 2008

Niin se taas meni

Viikonloppu nimittäin. Tällä kertaa tuntuu, että ei ihan hujauksessa. Jopa.
Perjantaisesta kipeylystä selvittyäni sain aikaseksi vaikka mitä. Poitsujen huone valmistui ja sen lisäksi tuli siivottua koko muukin asunto. Hyväntekeväisyyteen käytiin viemässä pari isoa kassillista vaatetta ja tavaraa.
Kaupoillakin kävin tartuttamassa kaikki muut. (Vaikka veikkaan kyllä, että tää oli joku ruokapöpö tai vastaava.) Max sai tarhaan kunnon saappaat, sellaset kroksimaiset karvavuoriset kumpparit. Ainakin vaikuttavat tosi hyviltä. Ikeasta hain pari vuodevaatelaatikkoa muruille sänkyjen alle ja sitten pällistelin joulutuotteita. Nyt onkin aika selvää millanen joulu meille tänä vuonna tulee. <3
Itseasiassa juuri tein tilauksen eräästä nettikaupasta.. Voikun se saapuis pian ja pääsis laittamaan joulua kun se joulukuukin kerta huomenna alkaa!
Äsken tultiin Mummilta. Siellä oli kahvitys Veljen synttärien kunniaksi. Oli mukava nähdä kaikkia pitkästä aikaa.

Seuraavassa kuvia poikien huoneesta. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Voi olla, että ostamani kangas jää tällä kertaa käyttämättä tai sitten ompelen siitä verhot. Sänkyjäkään ei taideta petsata vaikka piti. Nyt tuo saa olla noin.

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Poitsujen huone näyttää ihanan pirteeltä (ja siistiltä)! :)

tosi kiva että et tullut pahemmin kipeeksi! varmaan oisit hyvin voinut eilen tulla.. =/ no mutta, vien sulle postiin kun kuvaston (älä kauhistu erittäin rumaa pakkausta :D mulla on kirjekuoret loppu!). Ja ehkä me tavataan toisen kerran!!

mukavaa alkanutta viikkoa! ♥

Hellis kirjoitti...

Ihana poikien huone <3

Lukemassa täällä pitkästä aikaa.

Jahas, koskahan sitä ite kerkeis alkaa joulua laittamaan kodissa?

Mukavaa viikkoa

Tiina kirjoitti...

kiitos heini. voi olla, että olisinkin voinut, kurjaa kun ei viiti huvikseen riskeerata.
noita kutsujahan piisaa, itse ajattelin keväällä pitää taas me&i versiot niin tuut sitten sinne!
jään odottelemaan kuvastoa. :)

hellis, kiitos ja kiitos samoin. :)