3. joulukuuta 2008

Kiirettä pitää

Kävin eilen lääkärissä. Setä epäili kilpirauhasen vajaatoimintaa. Myös diabetes tutkitaan ja senkka ja hb. Ja jotain muuta vielä mitä en muista. Huomenaamuna syömättömänä labraan, eli parin viikon päästä varmaankin selviää selvisikö ongelmieni syy. Ei jaksas ootella.

Viikko on ollut toimintaa täynnä. Maanantaina kävin joululahjaostoksilla sekä eilen lääkärin jälkeen jäin keskustaan shopingeille. Molemmat reissut oli tuottoisia, nyt olis puolet paketeista hommattu. Lisäksi eilen löysin itselleni maailman kivoimman neuletakin, sellasen boleromaisen mutta kuitenkin vyötärölle pitkän mustan jossa on pienet taskut edessä. <3 Sitten ostin vyön, tummanruskean jossa on kultasia kuvioita. Ja pari kultaista pinniä... :)
Tänään mulle tuli jo ennen neljää yksi hiustenleikkuuasiakas ja sen jälkeen käytiin Isovaarilla kylässä. Ohhoh etten sanois. Hippasen liikaa jopa mulle. Varsinkin kun tietää, että huomenna on neljä asiakasta+siivous+pyykkipäivä ja ylihuomenna kaksi asiakasta ja illalla vieraita. Lauantai on lepopäivä ja sitten sunnuntaina menen töihin lasten pikkujouluihin. Ens viikon pidän lomaa kaikesta paitsi töistä (vaikka sekin kyllä sopis), hellin lapsia joka ilta enkä tee mitään ylimääräistä. :D

Uudet vaatteet innoitti mut uuteen tukkaan ja varasinkin jo kampaajan!!! \o/
En vaan tiedä vedänkö tän pään vielä kertaalleen lyhyeksi vai mitä keksin. Uusi väri tulee myös, sen varmaan lykin itse viikonlopun aikana.

Pitäis varmaan kadota nukkumaan ennen kun tulee nälkä. Pakko vaan katsoa toi Grey ennen sitä.

2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Jaksamista kiireeseen!! ja hyvä kun pääsit lekuriin niin selviää jos joku vaivaa ja oireilee ♥♥ oottelu on kyllä tylsää, mutta pääasia, että homma on nyt hoidossa!

Tiina kirjoitti...

jep. näin on. kiitos! <3