24. tammikuuta 2009


Aamu ei alkanut kovin kivoissa merkeissä. Sain kyllä nukkua tosi pitkään, Alex heräsi puoli ysi ja alas kömmittiin vasta ysin jälkeen. Mutta kun menin laittamaan kahvin kiehumaan, en saanut edes kaikkea vettä kaadettua kun oli pakko mennä lattialle makaamaan kun tuli niin hirveä olo. Pöyrrytti ja silmissä vilisi. Kun siitä toinnuin mittasin verenpaineen. 82/50 ja pulssi 142! :-o Juu ei ole ihme jos vähän heikottaa ja tulee tunne, että veri ei kierrä missään. Mutta tervehän mä olen kun lääkäri niin kerta sanoi. Ihan normaalia tämmönen... Vai?

Viikko on mennyt pikavauhtia. Töitä, hiustenleikkauksia, töitä ja vielä vähän päitä. Ihan hyvä, koska syyskuu ja lomamatka lähestyy kokoajan!
Pakko lykkästä kylkeen yksi ihana kuva hotellista jossa ehkä asustellaan.


Viikonlopun ohjelmistoon kuuluu mun Vaarini 80 vuotis juhlissa käynti, Jennan sydämien loppuun teko ja pari pikku kotihommaa sekä vihdoin ja viimein poikien vaateinventaario (tällä kertaa onneksi oikein himottaa päästä järkkäilemää.) Hirmusesti tekis mieli lähteä illalla ulos, mutta täytynee säästää oma vapari ensi viikonloppuun kun sillon tungen Loden mukaan eräälle keikalle. Ikkunanpokarojekti himottelee tuossa myös, mutta pakko odotella lumien sulamista jotta pääsee ulos tekemään.

Jokohan sitä pääsis ylös tästä sohvalta. Täytyy kokeilla,

IHANAA VIIKONLOPPUA!

4 kommenttia:

Lode kirjoitti...

Moips. Ihanan näkönen paikka !

Noi sun kohtaukset ei kyllä kuullosta hyviltä. Sinuna menisin uudestaan lääkärrin ja vaatisin tutkimuksia> Sun paineet varmaan aina romahtaa nopeesti, jollon aivot ei saa happea ja sen seurauksena sulle tulee huimaus/pyörrytys/heikotus/paha olo ja sykekin nousee. Kaikillehan tulee noita joskus, mutta sulle tulee niin usein ! Mene toiselle lääkärille.

Anonyymi kirjoitti...

ilmoittautuu mukaan k.koohon!!! <3 J

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa mieleeni, että ehkä sulla on sama juttu kuin mun veljellä. Sille tuli just tollasia yhtäkkisiä pyörtymisiä ja se tutkittiin ihan perusteellisesti. En nyt ihan tarkkaan muista miten se juttu meni, mutta lopputulos oli, että ihan "vaaratonta" ja ei voi tehdä mitään. Jos sua kiinnostaa, niin voin kysyä siltä tarkemmin. Jotenkin se liittyi sydämen lyömiseen... Joo, tästä ei taida olla paljoa apua:)

Susanna

Äiti x 7 kirjoitti...

Kurjia nuo kohtaukset!
Toivottavasti kaikki kuitenkin hyvin <3