2. tammikuuta 2009

Päivitystä


Jos pari sanaa joulusta ja muusta.

Rankkaa oli, henkisesti. Pään sisällä oli aikamoinen kaaos. Ei se vieläkään ole täysin selvinnyt, mutta hiukan on jo parempi olo.
Käytännössä itse juhla sujui mukavasti. Meitä oli täällä meillä iso sakki, sopu sijaa antoi. Rentoa oleskelua, syömistä, pukin odotusta ja lahjojen availua. Mä sain ihania lahjoja, selvästi kilttinä olin ollut. Parhaimpina mainittakoon ruskeankultaiset talvicrocsit ja teeman iso valkoinen kahvikuppi. Essence sarja sekä Origokin täydentyi. <3>
Vuosi vaihtui ihan kotona. Mun Isä oli yökylässä ja iltaa viettämässä oli myös H-R perheineen. Muksan rauhallinen ilta. Syötiin vaihteeks kaikkea ihanaa ja muksuille ainakin parasta oli rakettien ammuskelu. Vaikka Alex pikkuinen turvautuikin H-R:n jalkaan koko sen hetken. :D Soon niin rakastunut.
Töissä olen ollut kaikki arkipäivät. Siellä muuttuu nyt kaikki, saas nähdä mitä kevät tuo tullessaan... Mies taasen on tutustunut koti-isän elämään. Tekeepäs hyvää sille huomata miten HELPPOA ON OLLA VAAN KOTONA KUN EI TARTTE TEHDÄ MITÄÄN.

Ihanaa kun on viikonloppu. Yritän nyt ryhdistäytyä tästä masennuksesta ja saada aikaiseksi jotain. Tänään käytiin Jumboilemassa, mutta ei oikein mitään löytynyt. Täytyy kehua itseä tehokkaaksi, kun sen tunnin aikana mitä lapset oli parkissa tuli kierrettyä koko keskus tai ainakin sen tärkeimmät kaupat. :D Tylsää kun on alet kun missään ei ole mitään. Huomenna ajattelin että käydään sakilla kirpparilla pitkästä aikaa ja illalla lähden ulos. Niin mahtavaa päästä tuulettumaan. Aivot jätän totaalisesti narikkaan. Sunnuntaina käydään sitten katsastamassa ex-naapurien uusi koti joten siinäpä sitä ohjelmaa on koko viikonlopulle ainakin jos ei muuta.

Viikonloppuja.

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Täällä on kans tollasta alavirettä ilmassa. :( ei vaan tahdo millään tästä päästä kunnolla ylös! ahdistavaa, kun ei riitä virta oikeen mihinkään ja oon aamusta iltaan väsynyt vaikka nukun hyvät yöunet jne. Tympeetä..

Ihanalta näyttää tuo sun arkku! mä etsin myös vanhaa arkkua, tahtoisin kynttilöiden säilytyspaikaksi kun alkaa tympiä noi paffilaatikot siellä sun täällä...

Mut hei, näillä näkymin sitten maanantaina nähdään!! :)

Anonyymi kirjoitti...

On kuule kiva tietää, että joku heebo mustakin tykkää.. ;P

HR

Tiina kirjoitti...

heini:
tylsää. koitetaan piristyä.
huomiseen!

HR:
olet päivittäinen puheenaihe. ;)