20. helmikuuta 2009

Hiukan kuulumisia


Rankka viikko ollut.
Joka päivä töiden jälkeen asioiden hoitoa ja hiustenleikkauksia. Projektit seisoo! :D Maalaustelamat on olleet viikon olkkarin lattialla. On se onni, että muksuilla on jo järkeä päässä sen verran, etteivät tuhoa mitään..

Miehellä on jotain vikaa päässä. Se on hullun energinen ja hoitaa mukisematta kotia ja lapsia. Antaa mun kuikutella väsyneenä kaikessa rauhassa. :D Yllättikin mut eilen. Lähti olevinaan viemään pulloja ja kauppaan ja tulikin takaisin tulppaanikimpun, skumppapullon, jäätelön ja arvan kera! Halusi onnitella uudesta työpaikasta. ♥

Ihanaa kun alkaa viikonloppu, ohjelmaa ei ole ainakaan vielä sovittuna mihinkään suuntaan, joten saan rauhassa siivota kodin ja maalailla loppuun. Noiden ikkananpokien lisäksi käynnissä on toinenkin juttu, mutta paljastan sen vasta jos se onnistuu. ;)

Kävin mun uudessa työpaikkassakin tällä viikolla. Ja vide, että olin heti kuin kotonani. Aivan loisto porukkaa kaikki ketä tapasin, uskon, että tulen viihtymään. Kaikki työvuoro- sun muut jutut kuulosti niin hyviltä etten voi uskoa. Ei malttais odottaa töiden alkua! Niin kivaa. Olen ihan fiiliksissä! Outoa kyllä, mutta samanaikaisesti myös tosi surullinen. Ihan käsittämätöntä, että on enää muutama päivä jäljellä vanhassa työpaikassa. Miten mä selviän näkemättä niitä joka päivä... tai ikinä?!? :( Tänään ompelin työkavereille pikku läksiäislahjat. En keksinyt muutakaan, joten ompelin sydämet joissa on jokaiselle mieluista väriä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot sit kyllä ihana ! Jakelet kohta sydämiä varmaan asikkailleskin. :D

hr

Äiti x 7 kirjoitti...

Varmasti mieluisat lahjat vanhoille työkavereille =)
ja ihana tuo ikkunanpoka!!!

Naapero kirjoitti...

Ihana läksiäislahja työkavereille <3 Sie se olet niin herttanen <3
=O*

Tiina kirjoitti...

♥ :) ♥