5. helmikuuta 2009

Runen päivä.


Tää plokihan kuolee kohta kasaan. Missä mun kaikki aika on! Nyt on kyllä ollut niin monta muuta asiaa mielessä, että mihinkään kivaan saatika turhaan ei ole jäänyt aikaa. Koneelle jos on kerennyt on aika kulunut työpaikkoja etsien ja työhakemuksia tehden. Mutta nyt päivitän! Kaikki vähäiset kuulumiset.

Aloitan jännimmästä, TYÖT:

Kävin tänään työhaastattelussa! Läheisen kauppakeskusen yhteen myymälään haetaan osa-aikaista työntekijää. Paikka olis loistava, sijainti hyvä, työajat kahdessa vuorossa eli 7-15 tai 12.30-21.30, ympäristö jossa viihdyn (mies sanoikin, että jos sinne pääset niin sun palkka otetaan sit rahana :D ), 30h soppari eli sen verran vähintään töitä ja enemmän saa tehdä jos haluaa mutta ei ole pakko. Siis LOIstavaa. Mut katotaan miten akan käy.
Itse haastattelu sujui mielestäni hyvin. Osasin vastata kysymyksiin ja ilmeisen usein vielä haastattelijan toivomalla tavalla. Olin ihan ylpeä itsestäni kun suusta tuli ihan viksuja juttuja! :D Nyt täytyykin toivoa, että muut hakijat on ihan taunoja. Olin muuten eka jolle haastattelija soitti! ! 120 hakijaa oli yhteensä. Ja kymmenen pääsi haastatteluun.
Nykyisessä työpaikassa kaikki sujuu entiseen malliin, viihdyn. Mutta pakko tässä on jotakin tehdä ennen kun se lähtö todella koittaa. Kivempi kuitenkin ihan itse valita mitä työtä alkaa tekemään kun tuolta on kerran pakko lähteä.
:´(

POJAT:

Maxilla oli 5 vuotis neuvola juuri. Sain kuulla, että mulla on fiksu, osaava, taitava, reipas, hyvin kasvava ja käyttäytyvä nuori mies. :) Ihana muru. Tällä viikolla on myös oppinut uutta, nimittäin luistelemaan! Tarhan kanssa menivät tiistaina harjoittelemaan ja oppi heti! Mies onkin nyt vienyt sitä uudestaan jäälle kun ukko on ihan fiiliksissä uudesta taidostaan.
Alexilla menee niinkuin ennenkin. Välillä uhmaa toden teolla ja välillä taas on sellainen suukottaja mussu ettei toista, niin herttainen ja ihana.

Eipä muuta kerrottavaa oikein ole, tää työprokkis imee jotenkin kaikki mehut. Jospa sitä jossain vaiheessa vähän piristyisi ja saisi laitettua tänne muutamia kuvia mitä olen jopa jaksanut ottaa. Paitsi että: \o/

VIIKONLOPPUNA:

On luvassa erikoinen viikonloppu. Mies lähtee kavereidensa kanssa landelle kelkkailemaan ja me muut mennään perjantaina kaverille yökylään. Lauantaina vien muksut Mummille yökylään ja samaisen kaverin kanssa mennään yksiin bileisiin ja ehkäpä jopa baariin jatkamaan. Niin outoa saada olla yksin! Tulee enemmän kuin tarpeeseen, voin kertoa...


Muksaa viikonloppua kaikille!6 kommenttia:

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Nauti omasta ajasta<3

Reija kirjoitti...

Tsemppiä siihen työnhakuu!
Kivalta kuulostaa viikonloppu. Nauti <3

Naapero kirjoitti...

Kaikki maholliset tsempitykset jotta haastattelu tuotti toivotun tuloksen!!
Ja ihanan fiksuja poikia siulla tosiaan <3 Isoja miehiä jo =)
=O*

Tiina kirjoitti...

kiitos kaikki! ♥
toi työ kuvio on taas kertaalleen vähän liiankin täydellinen onnistuakseen. hitsinpimpulat kun ei malttais odottaa vastausta!

Heini kirjoitti...

Ihan uteliaisuus iski, että mihin liikkeeseen oot hakenut? toivottavasti saat paikan! :)

leni kirjoitti...

Peukkuja työnhakuun, minulla sama aihe ajankohtainen täällä ;)