10. helmikuuta 2009

Uskomatonta


Aamulla neljän aikaan heräsin siihen, että joka ikistä jäsentä kropassa särkee. Kuume nousi korkealle. Horkassa odottelin kuutta jolloin pystyin soittamaan töihin, ja ilmoittaa että musta ei tänään ole työntekijäksi.
Vein muksut tarhaan, en jaksa mitään. Ja senkin takia halusin, että menevät, kun molemmilla oli luistelua tiedossa. Alkaa kuitenkin olla viimeiset kelit moiseen touhuun käsillä.
Kävin lääkärissä, sain onneksi ajan heti. Influenssaa epäili ja kolmen päivän saikku rapsahti. Perjantaina jos vielä on kipulias olo niin sitten testeihin.
Kotiin tultuani menin nukkumaan ja kun heräsin, olin saanut puhelun. SEN PUHELUN jota olen kauan odottanut. Soitin takaisin ja ettekä arvaa, SAIN TÖITÄ! \o/ Siis käsittämätöntä! Joka paikkaa sattuu ihan hirveesti ja silti vaan iloitsen! Alankin tässä nyt selvittelemään päivää jolloin sanon itseni irti edellisestä työpaikasta. 2.3 alkaa sitten hommat uudessa! Niin epätodellista kuin olla ja voi. Miten kaikki voi tapahtua näin nopeasti! Olen ihan pyörällä päästäni. :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin mahtavaa, onnea!!!:D

-H-

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Hip hei hienoa
ja onnittelut<3

Paranemista sinne kans!.

Wanilja kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta <3!

Kovasti paranemisia !

Anonyymi kirjoitti...

hirmuisesti onnea uudesta työstä ja paranemisia! :)

Naapero kirjoitti...

Oi! Tuhannesti onnea onnea uudetsa työpaikasta!
Aivan mahtavaa <3 Olet sen ansainnut!

Tiukunen kirjoitti...

Isot onnittelut uudesta työpaikasta! Todella hieno juttu. :)

Ja paranemisia sinne suunnalle! <3