14. maaliskuuta 2009

Viikonloppu. Ah.


Kidutin itseäni äsken kaupassa rattaattoman uhmaikäisen kolmevuotiaan kanssa. Oli Maxkin mukana, mutta se on normaali. Piti hakea huomisille synttäreille lahja ja sitten heräteostoksena uusi hiusväri. Onneksi kuriton kakara nukahti kotimatkalla, niin saan rauhassa vetästä kaffet ja kismetit naamaan ja koota itseni reissun jäljiltä. Mies on vapailla, ensin kävi golffaamassa ja nyt taitaa jo olla messuilla.
Eilen oli mun vapari, vielä auringon paistaessa lähdettiin kaverin kanssa keskustaan syömään ja leffaan. Ruoka oli ihanaa, ja jopa maistui vaikka ruokahalu eikä olo muutenkaan ole vielä taudin jäljiltä ihan normaali. Elokuva taasen sitä ennalta-arvattavaa hömppäkomediaa mutta ihan ok ja sopiva tälle mielentilalle. Himoshoppaaja siis katsottiin. Viihteelle ei jääty, vaan tultiin kiltisti ajoissa kotiin jotta voi nauttia loppu viikonlopusta hyvillä oloin. Suunnitelmia seuraavalle viihdereissulle kyllä tehtiin... ;)
Kohta leivotaan Maxin kanssa jotain välipalaa, ehkäpä aurajuustosarvia tai sämpylöitä, ja aletaan odottelemaan iskää kotiin. Illaksi ei ole mitään suunnitelmia ja hyvä niin!


AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!


Joo, mä vaihdan blogin nimen tulppaani aiheiseksi. :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulppaaniblogi oiskin oikein oivallinen nimi :P

hr

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Kivalta kuulosti sunkin vapaasi<3

Uhmiksen kans ilman rattaita
tiedän tunteen:P

Ihania kukkia!

nazzy kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua teillekin! :)

REGRET kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja yllätyin iloisesti, sillä täähän oikein pursuaa energiaa :D Pääset lukulistalleni (: