9. huhtikuuta 2009

Hetki aikaa


En ole jaksanut kirjoitella. Tai olisin mä voinut, mutta sitten olisi kyllä viimeisetkin lukijat kadonneet. Viimeisimpiä tekstejä selatessani huomaan valittaneeni, ja paljon. Mut on tässä ollutkin kaikkea, epäselvyys elämänmuutoksia kohtaan rassaa. Ja juuri epätietoisuus ja epävarmuus on se joka syö mua enemmän kuin mikään. Käytökseni onkin sitten vaikuttanut koko jengiin ja voin kertoa, että viimeinen viikko on eletty perheh****ssä.
Nyt tuntuu pitkästä aikaa normaalilta. Liekö se, että töissä on sujunut. Sain ensimmäistä kertaa eilen yhden projektin päätökseen. Ensimmäistä kertaa lähdin töistä niin, että mitään ei jäänyt kesken. Ensimmäistä kertaa pääsin kotiin silloin kun työaika loppui. Ja tänäänkin oli hyvä päivä, saatiin tosi paljon aikaiseksi ja siitä tuli hyvä mieli.
Kotimatkalla jouduin pienen onnettomuuden silminnäkijäksi. Oli kova tuuli ja eräs nainen suistui pyörällään tieltä väistäessään lapsia. Naiselle ei onneksi käynyt pahasti, käsi taisi korkeintaan tärähtää/venähtää. Mutta mielentila järkkyikin sitten enemmän. Ensimmäistä kertaa elämässäni soitin hätänumeroon. Ambulanssi ei kuitenkaan pitkän odottelun ja kolmen soiton jälkeenkään tullut, mutta onneksi paikalle hälytetty loukkaantuneen läheinen saapui huolehtimaan ja rouva pääsi sairaalaan.
Myöhässä kiiruhdin tarhalle jossa mies jo odottelikin lasten ja miljoonan pääsiäis askartelun kanssa. Lähdettiin samoin tein kauppaan ja ostamaan Alexille uusi penkki autoon. Sain nimittäin heti myytyä edellisen istuimen huutonetissä vaikka ihan samanlaisia oli 9 muutakin!!! Eikä meidän edes halvin. Olen tyyttis. Ja niin on Alexkin. Polleena istuskeli uudessa turvaistuimessaan, Izi upissa. :)

Tässä kuvaa:
 


On kyllä ihanaa kun on huomenna vapaa. Olen jotenkin ihan puhki. Eikä liikoja suunnitelmia koko pääsiäselle ole. Huomis aamupäiväksi sovin juuri leikkitreffit kaverille ja lauantai iltana tulee tuttu perhe tosi pitkästä aikaa kylään. Grilliruokaa ollaan ostettu, ajateltiin startata grillikausi!!! Harmi kun oli äsken pakko lahjoa lapset mäkillä hiljaisiksi, olisi tehnyt jo tänään mieli killata. :p
Nyt lähden seikkailemaan muiden blogeihin kun pojat vielä hiljaisina tuijottelee möröt vs muukalaiset elokuvaa.

PÄÄSIÄIS ILOA!

3 kommenttia:

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

no tänne vaan saa purnata jaksan ainakin mä lukea;)

Oikein hauskaa pääsiäistä koko perheelle<3

Ellivelli kirjoitti...

Jaksa välillä kirjoitella jooko. Minäkin olen jäänyt koukkuun blogiisi. Oikein hyvää pääsiäistä ja paljon auringon paistetta.

Tiina kirjoitti...

kiitos. kyllä tää taas tästä kunhan jotain päätöksiä saadaan tehtyä. lupaan valittaa jatkossa. :D