29. huhtikuuta 2009

KahvillaVein pojat tarhaan, tänään jo aamupalalle, koska Maxilla on metsäretki. Yleensä mun iltavuoropäivinä vetelehditään vaan kotosalla ulkoiluun asti. Vaikka eivät tarhatädit oikein tykkää siitä, että kesken päivän viedään. Ei lapsi kuulema pääse enää sisään päivän juttuihin. Ja pskt. Mun lapset kyllä pääsee, Alex on ALEX ja Max on kaikkien suosikki. Tietysti ymmärrän jos on just jotain retkeä ym, että sillon pitää viedä ajoissa, mutta ihan tavis päivinä me kyllä tehdään mitä tykätään. Luulis niiden tajuavan vuorotyöläisen haluavan joskun nähdä lapsiaan. Mutta ei, eilen mulle tokaistiin että -Alexin äiti vois nyt lähteä. :-o Sen verran otti tätiä aivoon "myöhästyminen".
Tänään on muksa päivä edessä. Kohta on pakko viikata kasa pyykkiä ja sen jälkeen mulla on lounastreffit vanhalla työpaikalla yhden ex-asiakkaan kanssa. Siitä sitten töihin ja illalla pojat tulee hakemaan mua ja käydään kaupassa. Puutarhakalusteiden hankinta saikin muuten vihreää valoa! Ja ehkä ehkä ehkä haetaan nekin tänään. \o/
Huomenna ilahdutetaan naapureita vappubileillä. Kaksi perhettä on tulossa kyläilemään. Luvassa hulinaa, herkkuja ja rentoilua. Pukeutumis kehoitus annettu. :)

4 kommenttia:

Leena-Mari kirjoitti...

Musta tuntuu että meillekin on tullut vähän piilonurinaa, kun mies on vienyt tyttöjä päiväkotiin joskus 10 maissa. Että siellä pitäis olla silloin 7.30 kun aamupala tarjoillaan. Mitäs sillä on väliä jos syö kotona O__o

Me ostetaan huomenna grilli, ja meinattiin kans vappuna tossa käristellä sekä nahkaa (tänne luvattu +16-18!!!) että herkkuja hiilillä!

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

On se varmaan ihana nähä tosiaan lapsiakin itse<3

Muksaa vappua teille sinne!

Jamelia

Reija kirjoitti...

Iloista ja aurinkoista vappua teille <3

Tiukunen kirjoitti...

Iloista vappumieltä teille! <3