5. huhtikuuta 2009

Päivitystä.Perjantaina makasin sohvalla ja koitin päikkäröidä sillä aikaa kun pojat pelas. Sain puhelun, kaveri jota näen tosi harvoin soitti ja pyysi lähtemään hetken päästä Juha Tapion keikalle. Muutaman vastalauseen ja pienen perheneuvottelun jälkeen päätin lähteä. Ilta oli tosi hauska, seukattiin ja tanssittiin ja Juha veti tosi hyvin. Nyt onkin pakko saada lisää miehen biisejä. :)


Tulin kotiin suht hyvissä ajoin, joka olikin onni, koska muksut pakotti ylös jo puoli kahdeksan. Illanvietosta huolimatta olin kerrankin reipas ja hyvä äiti, yhdeksään mennessä oli kundit aamupaloitettu ja karjalanpaisti uunissa. Sitten noudettiin vitsat ja askarreltiin yhdessä. Alexista tosin oli hauskempi leikkiä tipuilla ja kutitella sulilla omaa naamaansa.
Iltapäivää ja iltaa vietettiin kaverilla, jauhettiin asuntojutuista sillä aikaa kun miehet kävi golffaamassa. (Nyt on sitten taas muuttoasiat entistä enempi mielessä..) Ukkoset toivat tullessaan pizzaa, meillä on monsteriperinne. :) Ai että oli hyvää. :p
Kotiuduttiin vasta lasten nukkumaanmenoaikaan ja sen tapahduttua vaan koomailtiin sohvalla ja kyylättiin kaikki rästisarjat putkeen ja mentiin unille.
Tänään on ollut jotenkin pitkä päivä. Kaikkea tullut tehtyä vaikka heräsin vasta 11. Virvottiin pari naapuria, siivoiltiin pihaa ja mies huolti pyörät. Laitoin kaverin tukan uuteen kuosiin ja käytiin ruokakaupassa. Villipäät pistettiin hetki sitten unille. Nyt rentoilua loppuilta. ♥

1 kommentti:

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Meilläkin oli eilen tosi pitkän tuntunen päivä..

Kiitokset tukanlaitosta ! Ei vielä ainakaan palanu hermot otsikseen.. :P