27. huhtikuuta 2009

Piha


Niin kivaa kun piha alkaa taas vihertämään. Nurmikon kanssa ollaan tehty täällä ihan hirveä duuni, mutta nyt näyttäis, että tänä vuonna päästään helpommalla, se kasvaa!!! Istutuksia tms ei meidän pihalla juuri ole, villiviini on paras ystäväni. Suojaa pihaa ja peittää rumat aidat. Lääniä missä juosta, löytyykin sitten ihan mukavasti parin vuoden takaisen pihan laajennuksen ansiosta.
Tahtoisin meille uudet pihakalusteet, mutta koska edelliset rumilukset ovat ehjät, ei ehdotukseni saanut kannatusta. :D Täytynee siis tyytyä pehmusteiden ja pöytäliinan hankintaan. Semmonen idea tuli päähän jos töistä ostaisin tuolien päälle räsymatot...?

Muutama kuvatus:


Iki-ihana vanha pyykkipatani. Mökiltä keskisuomesta asti raahattu. Viimekesänä siinä oli ihanat kukkaset joiden nimeä en kyllä muista. Ihanat siksi, koska en onnistunut tappamaan niitä. :)
Nyt odottelen josko kukka olis ollut monivuotinen ja alkais kohta kasvamaan. Joo, mä en todella ole mikään viherpeukalo. :D


Tässä on kuvaa yhdestä projektista. Sain naapurilta heidän muuton yhteydesessä ihanan kynttiläkruunun. Väri vaan ei ole just mun suosikki, joten maalataan tuo mustaksi. Ajattelin, että tuulettomina keäiltoina siinä voi poltella kynttilöitä pihalla... ♥2 kommenttia:

naana kirjoitti...

Kurkkimassa. :)

Blogissani on jotakin sinulle. :)

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Kuulumiset lukemassa;)

Jamelia