6. kesäkuuta 2009

Haaveilen taasEilen oli ihan mahtava työpäivä pitkästä aikaa. Sain rakentaa pöydän. Meriaiheisen, ja käyttää siihen vain tiettyjä tuotteita. Sain koristella pari kranssia ja tehdä pöytä- ja kattokoristeet. (En tiedä näiden oikeita nimityksiä :D ) Se oli niin kivaa! Ja pöydästä tuli hiano, vaikka tuotteita olikin rajallisesti mitä siihen sai laittaa. *Ylpeä itsestään*
Aloinki taas ajattelemaan koulutusta. Olispa mahtavaa tehdä työkseen kokoajan jotain mistä tykkää. Tänä aamuna sitten vähän kuukkeloin ja tässä pätkä siitä mitä löysin:


TIETOA VISUAALISEN MARKKINOIJAN TUTKINNOSTA

Tutkinnossa on kolme pakollista osaa: visuaalisen suunnitelman laatiminen, tilan visuaalinen suunnittelu ja käyttö sekä esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus. Ensimmäisen osion hyväksytty suoritus edellyttää, että tutkintoon osallistuva henkilö ymmärtää oman työnsä merkityksen koko organisaation menestymiselle sekä keskeiset liiketaloudelliset periaatteet ja osaa suunnitella kampanjan.

Tilasuunnittelun osio keskittyy näyteikkunan, myymälän, messuosaston tai muun tilan suunnitteluun ja toteutukseen. Tutkinnon suorittajan on hallittava piirrosten tuottaminen sekä eri materiaalit ja työmenetelmät, joilla saadaan syntymään toimivia messuosastoja tai elämyksellisiä asiakastilaisuuksia.

Esillepanon osion osaamista mitataan visuaalisena esillepanona, jollaista vaativat tavaratalot ja muun vähittäiskaupan myymäläkonseptit. Kaiken tarkoituksena on luoda elämyksiä ja lisätä myyntiä.

Lisäksi on olemassa vapaavalintainen osio, joka pyrkii antamaan valmiudet oman yritystoiminnan aloittamiseen.

Tutkinto soveltuu myös työelämässä oleville.


Hide kun oliskin mahdollista tämä. ♥ ♥ ♥


4 kommenttia:

Follow your dreams kirjoitti...

Kuulostaa kyllä mielenkiintoselta ja kivalta tuo!.

Muksaa Lauantaita<3

Jamssi

McMums kirjoitti...

Kaikki, mitä kovasti tahtoo, on mahdollista

Leena-Mari kirjoitti...

Miksi ei olisi mahdollista? Siitä vaan :) Sen jälkeen kun oma äitini opiskeli haaveammattiinsa nuorison joukossa yliopistossa 45-vuotiaana en oo pitänyt mitään mahdottomana! You can do it!

Tiina kirjoitti...

tähän kyseiseen systeemiin tarvitsee työpaikan mukaan. siksi vältsyyn ei onnistu. mut huomenna tiedustelen asiaa, saa nähdä kuin akan käy. :)