9. kesäkuuta 2009

Kuulumisia


Mikä mua vaivaa?!?! Mulla on hyvä fiilis. :-O Johan tätä on odotettukkin. :D Elämässä on taas päämääriä, liekkö se mikä tämän aiheuttaa.
Yksi on se insuliinipumppu. Mitkä mahdollisuudet se antaakaan jos kaikki menee hyvin. Vaikka kuulosti suht monimutkaiselta tämän järjenjättiläisen korviin, niin siltikin olen innoissani. Ei se kuitenkaan niiiiiin monimutkainen vempele ollut, ettenkö sitä ajan kanssa oppisi. Nyt vaan kauppaan ostamaan Maxille taskullisia housuja! Vähän kyllä säälittää, että pikkanen joutuu kantamaan mukanaan laitetta aina, jopa nukkua sen kanssa, mutta onneksi on pikkanen, ja sopeutuvainen. Ja onneksi tarhassa toisella pojalla on pumppu, niin on nähnyt, että se ei menoa haittaa. Max kertoi että "**** osaa itse käyttää pumppua, mäkin opin varmasti, se on ihan helppoooo." :D Hitsit mähän joudun tänään pakkaamaan muuttokamat! Hyvä kun sattuu olemaan myöhään alkava välivuoro, keretään viettää kalsariaamu ja mä kerkeän vielä tarhakeikan jälkeen tehdä pari tuntia mitä huvittaa.
Toinen piristävä juttu on se koulutus hommeli. Asia on viety askeleen eteenpäin. Nyt vaan kovasti toivon, että pääsisin edes hakemaan paikkaa. *Odottelee yhteydenottoa "ylemmiltä tahoilta"* :D
Kolmas juttu on projektit. Meillä on töissä alet, ja ostin kaikkea mahdollista kivaa. Kuvia myöhemmin. Valkoinen maali vaan pitäis vielä hankkia, niin pääsis hommiin! Meidän ikkunanpoka prokkiskin muuten eteni vihdoin. Sain käytettyä pokat peilittämössä. Eilen ne tuli takaisin kotiin, MUTTA PEILIT VÄÄRÄLLÄ PUOLELLA! &%¤/#!!! Eli odotellaan jälleen. :D

Eipä mulla muuta, muksaa päivää kaikille! :)


6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Siis oletteko te muuttamassa ??? =D
Onkos mulla jäänyt jotain lukematta =D =)))))
Ja innolla jään kuvia odottelemaan!!!!!

Wanilja kirjoitti...

Mäkin rupesin miettiin, että TÄH ootteko muuttamassa ?

Kyllä nuo lapset sopeutuu monenlaisiin juttuihin nopeasti, joten uskon, että Max sopeutuu pumppuun hyvin =)

Mukavaa viikon jatkoa !

Tiina kirjoitti...

joo ollaan me. kolmeks vuorokaudeks. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa! :)

Pumpuille on olemassa semmosia kantojuttuja. Yhdellä tutulla on semmonen tarroilla kiinni saatava vyö, joka on vyötärön päällä ja pumppu piiloutuu just käen alle kainalon kohdalle. Jos se on siellä tiellä, voi sen kääntää esim. selän puolelle näppärästi.

Follow your dreams kirjoitti...

Ihanaa kun siellä elämä hymyilee<3

Jamelia

Heini kirjoitti...

Tosi ihana lukea, että sulla on parempi olo. ♥