15. kesäkuuta 2009

Vapaapäivä


Ihanaa. Vaikka töissä onkin ollut viime aikoina kivaa. Lomaa odottelen silti, seuraavat kaksi viikkoa tulee taas vedettyä vain kahdella vapaapäivällä välissä...
Lisätietoja siitä koulutus jutusta odotan edelleen. Nyt oli jo kyllä toisesta mahdollisuudesta tullut tietoa työpaikan intraan, en vaan ehtinyt eilen siihen syventyä. Mutta huomenna sitten, ja eikun hakemuksen kimppuun!
Tänään herättiin verensokerimittarin piipitykseen ennen puolta seiskaa. :S En saanut enää unta, vaikka Max halusikin vielä takaisin peiton alle. Muksut kömpi alakertaan jossain vaiheessa ja vietiin Alex tarhaan. Maxin kanssa leivottiin ihania juustomuffinseja vieraille jotka ei sitten tulleetkaan. Pettymys oli Maxille suuri, joten tästä päivästä tulikin pelipäivä. Kun ei tonne myrskyynkään voi mennä kun sinne pakastuu. Kyllä kesä on kiva.
Kohta lähdetään takaisin tarhalle, sinne tulee hoitaja pitämään pumppuinfon. Max saa sillä aikaa leikkiä kavereiden kanssa. Sitten kun Isi tulee töistä, syödään ja lähdetään Oonan synttäreille, pitäiskin muuten mennä pakkaamaan lahja. Prinsessa saa ihkun prinsessa mekon.


2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Hei vaan vapaapäiväläinen :) juustomuffinsit kuulostaa ihanalta, ohjetta voisit vaikka naputella kun ehdit!

Reija kirjoitti...

Kuulumisia kävin lukemassa. Siellä on asiat hyvin <3
Mukavaa juhannusta teidän perheelle!