16. elokuuta 2009

Nappeja siellä ja täällä.


Eilinen päivä kului Porvoossa. Hitaan, ihanan ja rauhallisen aamun jälkeen lähdettiin paikallisen halpahallin kautta miehen vanhemmille. Leikkasin vähän hiuksia ja sitten syötiin maailman parasta ruokaa. :P Halpahallista tein löydön, ihanan rasian ompelutarvikkeille. Vielä kun vähän tuunaan tuota kantta, niin tulee tosi kiva. Mies yritti järjestää mulle synttäriylläriksi nuo kuvan lasit, mutta ihan ei mennyt sen ideat perille. :D Noo joka tapauksessa, oli ihanaa saada lisää noita laseja! Mulla kun on ennestään kuusi, ja en edes uskonut niitä mistään lisää löytyvän, mun Mamman perintöä kun ovat. Niin kivaa!
Iltapäiväksi mentiin minigolffaamaan joen rantaan. Aurinko paistoi ja muuten oli tosi kivaa, mutta rakas viisi vuotiaani ei osaanut hävitä. Toista kiukutti aivan suunnattomasti se, ettei onnistunut joka radassa. :D Alex taasen pelasi tosi hyvin! Siis oikeasti onnistui monessa radassa ihan itse! Eikä sillä mennyt hermot vaikka ei olis onnistunutkaa, sitten vaan vaihtoi rataa. :)
Buttoneja riitti. Kun oltiin kotiuduttu ja muksut nukkumassa, katsottiin Benjamin Buttonin elokuva. Jännä leffa kyllä oli, siis ei silleen jännä mutta erikoinen. Hiukka hidas tempoinen ehkä puolivälistä mutta muuten hyvä. Suosittelen. :)
Tänään tiedossa suursiivous, teen Lodet ja siivoan kämpän pojille sotkettavaksi ensiviikolla. Ohhoh mitähän siitäkin tulee.. En näe Maxia periaatteessa viikkoon. Enkä Alexiakaan, se kun on alkanut jättämään tarhassa päikyt pois. Pitää vaan pitää Tunisia mielessä.

Leppoisaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

melkoelli kirjoitti...

Onpas tutun näköisiä laseja, minulta löytyy kaapista ihan samanlaisia. Tykkään myös niistä paljon! =)

Lode kirjoitti...

Teeppä Lodet, tulet katumaan... vasta sen tein ja taas tää on pommi -etenkin lastenhuone surettaa, mutten voi sille mitään, kun vasta töistä puolikuolleena tulin ja aamulla menen taas. Muuten ei haittais, mut huomena porukkaa tulos syndekahveille... =/

Vaan on tolla ollu yritystä sentäs. se ei vaan pysty mun suorituksiin ja sillä selvä. ;)

Tsemppiä sun ensiviikon urakkaan !

Reija kirjoitti...

Kuulumisia kävin lukemassa jälleen <3

Naapero kirjoitti...

Kurkkimassa kuulumisianne piiiiitkästä aikaa =) Ollutki teitä ikävä <3 Ja hyvinhän teillä näyttää menevän ;)
Button katsottiin täälläki taannoin, ja oli tottatosiaan niin hidas, että meidän piti ottaa yhden yön verran torkkuja välissä =D Mutta hyvä oli siltikin =)
Muiskuja!

Sari kirjoitti...

Ihana rasia <3 Mulla ei ole vieläkään ainoataan rasiaa...joku olis kiva saada =)