1. syyskuuta 2009

Minipäivitys


Eipä tullut aluevisualistia musta. :( Eipä tietenkään. Sehän nyt olis mahdottomuus, että musta joskus tulisi jotain.. Noh ei voi mitään. Täytyy keksiä uusi suunta tälle elämälle. Uusi päämäärä. Tavoite. Yksi juttu mietityttää, mutta saas nähdä. Pitäis päästä puhumaan aiheesta siitä tietävien kanssa.
Tänään vietän vapaapäivää. Vien muksut tarhaan kun elo- ja syyskuun saldot arkivapaista on jo täynnä. Kaveri tulee raitoihin ja sen jälkeen käyn keskustassa. Puoli kolmeksi takaisin ja sitten tulee toinen asiakas, pelkkä leikkaus. Mun vanha työkaveri. Kiva kuulla mitä sinnekkin kuuluu, kaipaan niin kauheasti takaisin. On kyllä suurin virhe ikinä se, että lähdin sieltä vapaaehtoisesti. Tiedä missä sitä nyt olisi ja olisi tyytyväinen elämäänsä..
Valivali. Nyt mä lopetan.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ehkäpä jossain nurkan takana löytyy vielä parempaa <3 Eli jaksuja toivoa parempaa ja joka päivähän mullakin löytyy vali,valia =)

Sari. kirjoitti...

Halaus.

"On kyllä suurin virhe ikinä se, että lähdin sieltä vapaaehtoisesti. Tiedä missä sitä nyt olisi ja olisi tyytyväinen elämäänsä.."

Tiedätkö, olen itse pähkinyt omalta osaltani ihan samaa. Minä puolestani roikun nykyisessä työssäni "pitkässä köydessä". Ihmettä odotellessa... :)

Reija kirjoitti...

Kurjaa =o( Mutta kyllä sä löydät vielä jotakin parempaa! Haleja <3

Tiina kirjoitti...

kiitos. <3
asiat onkin muuttuneet, pitääkin päivittää sekin uutinen tänne. :)