30. lokakuuta 2009

Ahdistaa.


Todella paha mieli. Max on taas sairaana, korvatulehdus on uusinut. Sen lisäksi pojalla on kurkussa tulehdus ja kova yöyskä. En ole tietenkään voinut viedä kipuliasta tarhaan, vaan sain lääkäriltä poissaolo todistuksen. Viime kerralla kun mies oli kotona niin nyt on mun vuoro olla pois töistä. Noh, poika voi jo vähän paremmin, ei enää huuda koko yötä korvasärkyä mutta kuumeen takia on pakko vielä pitää kotona.
Sain sitten eilen töistä puhelun jossa tiedusteltiin, että onhan mulla varmasti lääkärintodistus. Totesin vaan, että tottakai, onhan Max tosi kipeä ja lääkekuurilla, eihän hoitajat niitä jakele. Siellä oli sitten ihmetelty mun työmotivaatiota nyt kun olen kerta lähdössä. Että kun mua ei nyt näköjään kiinnosta niin ei tarttis enää tulla ollenkaan. :-O Olen niin loukkaantunut ettei tosikaan. Pikkasen voisivat miettiä ketä lähtevät syyttelemään. Vaikka se ei ole mikään salaisuus, että en ole moneen kuukauteen nauttinut tuosta työstä, se ei ole ikinä vaikuttanut työni laatuun, olen aina parhaani mukaan hoitanut asiakaspalvelun ja omat vastuualueeni kiireen ja kaaoksen keskellä. Sairaslomia on ollut valitettavan paljon tänä syksynä, mutta enhän mä nyt hitto itse valitse näin.
Ilmeisesti oli tyhmää ilmoittaa ajoissa siitä, että olen löytänyt uuden työn. Mä idiootti kun kuvittelin, että siitä olis jotain apua, että jätän mahdollisimman pitkän ajan mun paikan täyttämiseen. Mä ajattelin laittavani vielä omat vastuualueeni viimesenpäälle kuntoon mutta täytyy sanoa että NYT se motivaatio on ropissut. Käsittämätöntä epäluottamusta. Mulla ei ole tapana jättää mitään kesken, ja olishan se nyt jo naurettavaa, että en viimeistä 9 työvuoroa jaksaisi tehdä täysillä...
Kiehun. En edes saanut nukuttua viimeyönä. Ensin on valvonut kaksi yötä kipeän kanssa ja nyt tämä. Voin kertoa, että kyllä on hyvä olo.


4 kommenttia:

rigsu kirjoitti...

pikkusen törkeää, en ihmettele että ketuttaa! =(

Follow your dreams kirjoitti...

Mur sitä työpaikkaa:(

Iso halitus<3

Jamelia

s u v i :) kirjoitti...

Ihan uskomatonta tollanen meininki, omassa kaveripiirissä tapahtuu tota jatkuvasti! Siis pistää niiiiin vihaiseks! Sanot kyllä reippaasti takaisin, älä anna kenenkään alkaa puhumaan pahaa turhan takia.

Jakselemista ja pikaista paranemista ♥

Heli kirjoitti...

Auts!!! Miten kehtaavat?? Niillä ei takuulla ole lapsia.. prkl!!! Nenä pystyyn vaan ja sano miten asiat on ja oma mielipiteesi tollasiin juttuihin. Onneks et siellä kauaa enää ole, voit sanoa vähän tuikeemminkin.. ;)