4. lokakuuta 2009

Loman jälkeistä elämää.


Lomahan sitten jatkui minun osaltani sairaslomalla. Kärsin koko viimeviikon oudoista oireista. Huimausta, kuvotusta, vatsakipuja, lämpöä. Kellään muulla ei mitään. Petipotilaana ei tarvinnut olla, mutta töihinkään en kyennyt eikä lekuri olis päästänytkään. Huomenna pitäisi saada testien tulokset ja niiden perusteella sitten mietitään jatkoa. Eilen oli eka päivä pitkään aikaan kun vatsassa tuntui normaalilta. Hyvä olo ei siltikään ole, kun sain vielä flunssan riesakseni. Täytyy sanoa, että tässä alkaa jo kaipaamaan hyvää oloa ja töihin, ei jaksais enää olla puolikuntoisena.
Koska paikallaan tää eukko ei pysty olla, olen hiljakseen siivoillut kaappeja. Kävin läpi lasten talvivarusteet, kaikkien kaikki kengät, takit ym sekä oman ja miehen vaatekaapit. Paljon lähtee tavaraa kiertoon ja oli ihanaa kun tuli päivitettyä koko vaatepuoli syksyyn ja talveen. :) Nyt tuolla vaan odottaa pesua ennen säilytykseen menoa yks jos toinenkin kampe, joten pyykkäystä riittää ens viikkoon varmaankin ihan joka päivälle.
Sitten sain päällystettyä sen vanhan nojatuolin. Kuvan laitan kohta erikseen. :)
Toivottavasti tämä viimeinen lepopäivä tekee nyt tehtävänsä ja huomisesta alkaisi arki. Vaikka himppasen verran kyllä ahdistaa ensi viikko kun kuulin mitä siellä on meneillään ja katselen tuota työvuorolistaa... Neljä iltavuoroa.. Jotta ihan kiva, että tällä viikolla sain olla lasten kanssa.


Ei kommentteja: