27. joulukuuta 2009

Joulu.


Pian se on taas ohi. Ja taas kertaalleen vietetty kipeänä. Sen jälkeen kun meillä on ollut lapsia, ollaan saatu viettää kaksi joulua terveinä. Pitäis kyllä olla tyytyväinen, tänä vuonna ei saatu vatsatautia, vaan ainoastaan mulla ja Maxilla vähän kuumetta ja yskää. Ja onneksi tää ei ole vienyt mun makuaistiani, vaan sain nauttia ihanista jouluruuista aattona Äidin luona. :D
Aatto tosiaankin vietettiin Äitini uudella talolla. Leppoisa päivä, saunomista, ähkyä, ja jo hyvissä ajoin soitti Joulupukki, ettei ehdikkään käymään vaan oli vaan käynyt pudottamassa lahjat etuovelle. ;) Voi sitä lasten riemua, meni täysin läpi. :) Kiltteinä oltiin oltu, tuli ihania lahjoja. Erityisen miellyttävää oli se, että emme hukkuneet leluihin vaan lapsille tuli paljon erilaisia pelejä ja puuhaa, ja kaikki sellaisia joita pojat voi tehdä ihan kahdestaankin.
Joulupäivänä käytiin miehen Famolla kaffella ja vanhemmilla syömässä. Tonttu oli käynyt sinnekkin pudottamassa muutamat paketit. Tuolloin oli jo vähän kipuliaampi olo, kotiuduttiin hyvissä ajoin. Ja hyvä niin, koska illalla Maxille nousi kuume. Muksut meni jo seiskalta unille ja loppuilta kului telkkarin ääressä.
2. joulupäivä oltiin ihan vaan kotosalla. Kukaan muu ei vissiin tehnyt juuri mitään kuin mies, joka stressaa ihan hulluna meidän remontista. Ihme kyllä, mua ei stressaa yhtään. Varsinkaan puolikuntoisena ei tee mieli tarttua telaan. Raivolla se on tuolla pistänyt Alexin huonetta uuteen uskoon ja pian siellä onkin valmista.
Tänään pitää hiukan enemmän jaksaa, tulee suku meille syömään. Onneksi Max on jo terveempi. Ihan vaan salaattia, patonki ja lasagnea pöytään, ei sen ihmeellisempää. Sitten onkin sukuvelvollisuudet tältä vuodelta hoidettu, kunhan vielä Iso-Vaarilla käydään ensi viikolla.
Tahtoisin jo niin kovasti olla täysin terve, kun eihän äidit voi kipeinä olla. Se on täällä aina sama juttu. Huomenna pitäis mennä töihinkin, ja kyllä menenkin. Saapa sitten nähdä mitä ilta tuo tullessaan kun varmasti olen kuolluttakin kuolleempi. Onneksi heti tiistaina on taas vapaapäivä.
2 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...Se on jännä miten kaikki pöpöt aina löytää tiensä kiusaamaan, jos on jonkun näköinen juhlapäivä tai matka yms tiedossa. ;)

Ihana tonttu ♥

Follow your dreams kirjoitti...

Kivalta kuulosti muuten joulu paitsi tuo
flunssa paranemista<3

Täälkin on flunssaa
ja haluaisin alennusmyynteihin:P

Jamelia