20. joulukuuta 2009

Joulujuhlat.


Tänään vietettiin lasten pikkujouluja. Meni niin hermot siitä, että pojat missas sekä entisen, että nykyisen päiväkodin joulujuhlat joten päätin pitää omat. Lumipyrystä huolimatta vieraat saapuivat paikalle, jokainen kyllä enemmän tai vähemmän eksyneinä, myöhässä, kiertäneinä ja lumisina. :)
Ohjelmaa ei sen kummemmin ollut, perushulinan lisäksi arvottiin piparitalon murskaaja ja saivat syödä sen suihinsa. Lahjat oli tonttu tuonut kuusen alle, harmi vaan kun oli laskenut väärin. Onni oli, että Max ymmärsi yskän ja lähestulkoon itkuitta luopui omasta paketistaan. Raukka. En mä tajua miten saatoin noin pahasti erehtyä, lapsia kun kuitenkin oli vain yhdeksän. :D
Ihanan jouluinen viikonloppu meillä oli kaiken kaikkiaan. Torstaina jo haettiin kuusi ja perjantaina koristeltiin se. Samoin piparitalo. Pojat oli niin onnessaan kun saivat olla mukana kaikessa. Iskä on sillä aikaa remppaillut kun muut on touhunneet joulua. Eli sekin homma on edistynyt. Kierroksessa on Alexin huone, vaikka keittiö ja olkkarikin on vielä vähän kesken. (Onneksi miehellä on sata viikkoa joululomaa. ;) )


Taisi tästä muutama palanen säästyä. :D
1 kommentti:

Follow your dreams kirjoitti...

Kivalta kuulosti juhlat
ihana Max kun antoi oman pakettinsa kuitenkin<3

Oikein ihanaa joulunaikaa teille
koko perheelle<3

Jamelia