27. joulukuuta 2009

Melkein valmis.


Listat puuttuu edelleen.
Ja vähän maalia ym sieltä sun täältä.
Ja matto.
Ja naulakko roinille...
:)


Keittiö n.3 viikkoa sitten:
13 kommenttia:

Follow your dreams kirjoitti...

Upea tulee!

Jamelia

s u v i :) kirjoitti...

Hyvältä, tosi hyvältä, näyttää! :) ♥

Heli kirjoitti...

Voi että on ihanaa!! Mistäs tuo taso nyt onkaan ja mitä ainetta? (siis umpipuuta vai jotain muuta) Tosi nopeasti olette saaneet kyllä tehtyä keittiön, mahtavaa.

Helikaroliina kirjoitti...

Kyllä on suuri muutos vanhaan verrattuna, hienolta näyttää! Tuo valkoinen kattokin jo tekee tilasta ihan eri näköisen!

Tiina kirjoitti...

kiitti. :) <3

tasot on ikealaiset laminaatit. tässä talossa on niin paljon laitettavaa, että ihan rahan takia päädyttiin laminaatteihin vaikka oisin kovasti tahtonut puutasot. hintaa noille ei paljoa tullut, alle 200e.

Reija kirjoitti...

Upea keittiö!!! Ja kävin ihastelemassa muitakin kuvia. <3

marikan kirjoitti...

Taidan olla ensimmäistä kertaa vierailulla kivassa blogissasi. Kahlasin pikalukuna monen monta sivua...

Kivan näköisen keittiön olette saaneet pienehköillä muutoksilla. Minua kiinnostaa tuo katon maalaaminen. Jossain kuvassa näkyi, että maali on vedetty telalla kattoon, mutta miten olette paneleitten raot maalanneet? Meillä on ihan samanvärinen hirvitys katto, jota ei ainankaan toistaiseksi voida vaihtaa uuteen kattoon ja ajatus maalaamisesta on pyörinyt jo kauan mielessä, mutta urakan suuruus hirvittää...

Nappaan blogisi osoitteen talteen, jotta löydän tänne uudemman kerrankin =). Kivaa, kun löytää uusia mukavia blogeja =).

Tiina kirjoitti...

marikan, kiva kun kävit ja jätit viestiä. :)

katot on maalattu kolmeen kertaan kattomaalilla. ensin on penssellillä vedetty rajat sekä pontit ja sitten telalla paneelit. olihan tuo iso urakka, muttei kuitenkaan mahdoton vaikka välillä meinaskin usko loppua. :D loppupeleissä hommaan kului vain kolme päivää.
meitä peloteltiin sillä, ettei tuosta tule mitään, maali ei pysy jne mutta päätettiin kokeilla. toistaiseksi lopputulos on mielestäni tosi kiva. saa sitten nähdä mitä käy kun puu kuitenkin elää, selviääkö pelkillä paikkausmaalauksilla vai alkaako harmittaa. :)

Rosa-Elina kirjoitti...

Upea muutos!

Lensku kirjoitti...

AH miten ihana!!! Taitavia tyyppejä ootte :)

Mari kirjoitti...

Uijuijui, kuinka herkulliselta näyttää! Tykkään. <3

Kirsi kirjoitti...

Hieno muutos! millä maalilla olette maalanneet nuo ikkunan karmit? Meillä on myös tulossa ikkunakarmien maalaus, osa on jo maalattu mutta ei ole tullut kovin hyvää jälkeä....:(

Tiina kirjoitti...

kiitos rosa-elina, lensku, mari ja kirsi! <3

kirsi, pokat on maalattu ikkunanpokamaalilla tai sitten ollaan käytetty myös kalustemaalia. ihan ok lopputuloksin kun ensin on hiottu pinnat.