23. helmikuuta 2010

Kevareita meillekkin.


Pakosithan sitä innostuu, kun muissa blogeissa vilahtelee kuvia välikausipuvuista. Vielä senkin takia kun viimevuotisista toinen on pieni ja toisesta puolet puhki. Selailin vähän nettiä, ja vastaan tuli Name it:n verkkokauppa ja sieltä löytyi oivat puvut molemmille, alle 20e! Koko puku siis. O_o Pakkohan se oli sitten Miehen visaa vähän vinguttaa. :)
Juuri tämmöstä yhdistelmää olin pojille aatellutkin, noita henkselihousuja ja kylmemmille keleille puvun alle fleecetakki. Pirteämmät värit kyllä hakusessa kuin tuo harmaa esimerkki. Limeä ja turkoosia, että jotenkin erottaa poikaset ulkonakin. :D Sitten samaan sävyyn lippistä, kevätrukkasta jne... ;) Puvun väri taas on mielestäni loistava, kun joka ikinen kuraroiske ei välttämättä näy.

4 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Kivat! :)

Ei sulla olis nurkissa turhia välikausivaatteita, kokoa 86/92 cm? :D Mulla vielä hakusessa ja käytettynä olis ekologisempaa hankkia. Heitä viestiä FB:ssa jos löytyy!

Tiina kirjoitti...

ekologisempaa olis juu, mutta mun lapsilta ei jää mitään ulkovaatteista jäljelle! parhaimmassa tapauksessa kun ovat loppujen lopuksi neljä poikaa kiertäneet. :D jo max kuluttaa sen verran pahasti varsinkin housut, ettei niistä edes paikkaamalla tule enää käyttökelpoisia. onneksi alexilla on kakkos isoveli. (jonka äidillä on hyvä maku) <3

Heini kirjoitti...

Heii, mistä tollanen verkkokauppa löytyy?? kävin nameit.comissa enkä moisia löytänyt? täällä ois kans tarvis edullisille vk-asuille.. :)

Tiina kirjoitti...

http://www.nameit.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?langId=110&storeId=12401&catalogId=10101
tuolta tilasin. toiv linkki toimii. mut taitaa olla sama missä kävit.. oiskohan ne sitten olleet jotain viimeisiä kappaleita tms.. :(