14. helmikuuta 2010

Viikonloppu.Ihana viikonloppu takana. Olen onnistunut löytämään työpaikan, jossa oikeasti mietitään työntekijää myös ihmisenä. Sen vastapainoksi, että joutuu olemaan lähes joka lauantai töissä, on noin kerran kuussa pitkä viikonloppu. Eli perjantaina aamuvuoro, la, su, ma vapaa ja tiistaina iltavuoro. Suorastaan miniloma. :)
Viimeviikko kokonaisuudessaan oli aika rankka, tein kolmena päivänä 10-11h töitä. Oli koulutusta ja sitten tein tulevaa laivamatkaa varten tunteja sisään. Tämän takia perjantai kuluikin iisisti ja nukutti jo ajoissa.
Lauantaina hemmoteltiin muksuja. Kun oltiin aamupalat syöty, pakkasin eväät ja lähdettiin pulkkamäkeen. Täällä onkin ihan mielettön pulkkamäki tuolla keskustassa, siis ihan jättimäinen aikuisenkin silmään, mahtaa lapsen silmään olla jotain tosi upeaa. :) Äidin silmää miellytti enemmän nuo kauniit vanhat talot rinteen kupeessa.
Hurjapää #1
Oikeasti melkein jo pelotti
silloin kun nuo laskivat yksin.


Kuumaa kaakaota ja voileipiä.


Kun väsymys sitten iski, lähdettiin pois. Käytiin videovuokraamossa vuokraamassa elokuvia ja murutkin sai valita pienet pussilliset karkkeja. Sen jälkeen käytiin vielä kotipizzassa syömässä ennen kotiutumista. Pojat katseli omat elokuvansa heti, ja hyvää tekikin pieni lepohetki rankan aamupäivän jälkeen. :)
Illalla saunottiin ja aikainen kuukahdus olikin taattu. Sitten oli aikuisten rentoiluvuoro ja mukava ilta olikin vaikka vuokraamamme elokuvat olivat kyllä ei niin hyviä. :)
Sunnuntaina käytiin Mummilla syömässä hernekeittoa ja laskiaispullia. Nähtiin ensimmäistä kertaa suvun uusin tulokas, kuinka pieni ja ihana ihminen voikaan olla. Iltapäivällä oli vielä Famon synttärit, joten kyläilemässä kuluikin koko päivä.
Tänään mulla on oma vapaa, lähden kohta viemään pojat tarhaan muutamaksi tunniksi. Ei suunnitelmaa sille ajalle, kuinka loistavaa. :)


6 kommenttia:

Follow you dreams kirjoitti...

Oi mitä ihania kuvia<3

Ja mukavia kuulumisia.

Nautihan omasta ajasta kans:)

Jamssi

Heli kirjoitti...

Mukavaa, kun vietätte aikaa yhdessä perheenä! Se on tosi tärkeää. Kuulosti kivalta viikonlopulta. Ja nauti omasta ajasta!

s u v i :) kirjoitti...

Ihania kuvia! ♥ Kyllä on pojat isoa mäkeä laskeneet.

Kivan kuuloinen viikonloppu muutenkin! Hauskaa alkuviikkoa koko poppoolle!

Ruusa kirjoitti...

Olipa laskiaisfiilisten täyttämiä kuvia! :) Mukavaa viikkoa!

Nonnukka kirjoitti...

Kuullostipas aivan ihanalta perhepäivältä! Lapset oli varmasti innoissaan, ihanaa! -jonna

Nonnukka kirjoitti...

Kuullostipas aivan ihanalta perhepäivältä! Lapset oli varmasti innoissaan, ihanaa! -jonna