7. huhtikuuta 2010

Koeaika ohi.


Tänään se selviää. Nimittäin se, että saanko vakituisen työpaikan vai jäänkö työttömäksi. Jännää ja pelottavaa. Jos jään työttömäksi, ollaan suoraan sanottuna pulassa, pahassa pulassa. Tässä kaupungissa kun töitä ei juuri ole, ainakaan tällaiselle joka "ei osaa mitään". Puoli vuotta paikallisia työmarkkinoita seuranneena olen aika varma asiasta.
Pulassa ollaan muutenkin jos menetän tuon työn. Se on kuitenkin ollut suuressa osassa kasaamassa mua takaisin omaksi itsekseni. Blogia pidempään seuranneet ehkä muistavat, että noin vuosi sitten ei ihan näin aurinkoista ollut. Viihdyn tosiaan niin hyvin ja tykkään ihan jokaisesta mun työkaverista. Kaikki natsaa, niin työajat kuin muutkin perusasiat. Palkkaa vaan ei taida koskaan saada tarpeeksi. :D
Neljältä mies tulee mun malliksi. Missiona asiakkaalle sopiva värileikkauskokonaisuus. En tajua miten mä pystyn työskentelemään kun sekä pomo, että liikevastaava seuraavat vieressä. Toivottavasti pysyy työvälineet kädessä. Huijjui. Alkaa jo jännittämään..

7 kommenttia:

Follow your dreams kirjoitti...

Tsempit kyllä se hyvin menee<3

Jamssi

Heli kirjoitti...

Kyllä sä pystyt!! Ole oma reipas itsesi vaan. Mun mielestä ihmisiä ei tartte sen kummemmin kumarrella, oli ne pomoja tai mitä.. asiallinen ja hyväkäytöksinen toki pitää osata olla muttei liikaa nöyristellä.

Hyvin se menee, usko vaan!! Kovasti tsemppiä!

Wanilja kirjoitti...

Tsempit tälle päivälle !

Kaikki sujuu varmaan ihan hyvin =)


- Wanilja -

Heini kirjoitti...

Tsempitykset täältäkin! <3

Amalia kirjoitti...

Tsemppiä!!! hyvin se menee!

Maria kirjoitti...

Tsemppiä!

Heini kirjoitti...

kurkkimassa jo josko ois ilouutisia :D