14. huhtikuuta 2010

Lisää remonttia.


Elämäntaparemonttia.
Olen niiiiin hunnigolla. Näin niinkun elämäntapojen kanssa. Koko talvi ja kevät on mennyt ihan penkin alle. Vaaka säikäytti mut muutama päivä sitten. Ihan perusteellisesti. Näin ollen tein päätöksen, ruotuun on palattava.
Loistavaa, että pyöräilykausi alkoi nyt kunnolla. Bussilla ei enää kuljeta, ei yhtäkään matkaa, minnekkään. No en kyllä raaskiskaan kertalippua täällä ostaa, sen verran pihi olen. :D Onneksi mulla sentään on tuo hyötyliikunta, vaikka se ei kovin hääppöstä olekkaan. Parempi kuitenkin liikuttaa p*rsettä sen verran kuin ei ollenkaan. Aikaa kun millekkään harrastukselle ei olevinaan tällä hetkellä ole. Ja auttoihan se mua ennenkin pysymään normaalipainoisena, miksei nytkin kun matkatkin on pidempiä. Kun nyt vaan pääsisin sinne normaalipainoon takaisin...
Ottaa kyllä niin aivoon, että näin on käynyt. Kun niin lupasin itselleni, että vaaka ei tule koskaan enää näyttämään noita lukemia. No juu, ei auta valittaa, sillä ei läski lähde. Sen sijaan muistelin mitä on syödä normaalisti, oikeita määriä jne. Kukahan senkin tiedon mun päästäni hukkas..
Tekis mieli kokeilla jotain puhdistautumis paastoa tms, niin paljon ällöttää. Mutta sen kanssa vaan saattaa käydä niin, että koko hyvä päätös kaatuu siihen jos homma on liian kiduttavaa. Ehkä mä vaan nyt kevennän ruokia ja pienennän ruoka-annoksia, liikun kun ehdin ja toivon parasta. Onneksi jo tämä kahden päivän kevennys on tuottanut paremman olon, tästä on hyvä jatkaa. Taidan laittaa blogin sivuun painonpudotuspallukat, julkistetaan tämä niin on PAKKO onnistua. :)

Tsemppariksi työkaveri leikkaa mulle uuden tukan,
seuraavista kuvista hieman vaikutteita:
Ja kohta mä olen hoikka ja kaunis taas.
MUaHhhaahAhAhhaa! :D5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Noi tukkatyylit on tosi kivoja, just vastaavaa haen itekin. Nyt on sinne päin, ihan ok, mutta vähän vois vielä saksia..

Kevät on sellasta aikaa että talven möllöttelyn ja syöpöttelyn jälkeen sitä herää ja huomaa että OHHOH... Onneks nyt tosiaan on kiva jo lenkillä käydä, talvella niin ärsytti sinne pakkaseen ja lumeen lähteä..

Tsemppiä kevennykseen! toivottaa nimimerkki Samaa yritän täällä... =D

Sari. kirjoitti...

Kevennysiloa - perästä tullaan, syksyllä alkaa :)

Aika inspiroivia hiuskuvasia, itse olen pähkinyt uutta otsista, taidan vähän lainata ideaa... :)

McMums kirjoitti...

Welcome to the Club!

Tiina kirjoitti...

kiitoskiitos. :) lupaava alku tässä on, mut niinhän se useimmiten on. oispa tavoitteeseen pääsy yhtä helppoa.

mun piti tänään saada uusi tukka, mutta työkaveri perui reffit. :( uusi yritys tiistaina, en malttais odottaa!

Heini kirjoitti...

Tsemppiä!!
mullakin on uhkaavasti kevennys lipsunut.... pitää vaan ottaa itteensä taas niskasta kiinni. Sairastelun aikaan jäi jumppa, joten sinne nyt vaan takaisin.

Kivalta näyttää nuo hiusmallit!