26. huhtikuuta 2010

Mukavuuksia.


Viikonloppu suhahti ohi taas nopsaan. Nyt olikin ihan reilusti ohjelmaa, ja vielä töitäkin perjantai ilta ja lauantai aamupäivä. Käytiin kirpun ristiäisissä, muksat rennot kemut samassa kirkossa jossa veljeni perhe juhlii kaikki kirkolliset juhlansa. Pappiakin vähän jo nauratti puheessaan, sen verran on jo oppinut millaista hulinaa se on kun tämä porukka on koolla. Veljen tyttärestä olisi saanut oman minielokuvan, komedian, kasteen ajalta, ihan uskomaton vipeltäjä se tyttö. :D Oli kiva nähdä sukulaisia joita ei juuri muutoin näe ja syödä herrkullisia kakkuja. (Joo, mä söin kakkua, ja muutenkin meni toi syömäpuoli viikonloppuna vähän penkin alle. *häpeää*)
Kirpun nimestä tulee sitten erillinen postaus myöhemmin. :)
Ristiäisten jälkeen ajeltiin kotiin ja aika pian kotiutumisen jälkeen saatiin yövieraita. Lapset niin nautti kun oli kavereita, ei tarvinnut paljoa niiden toimintaan puuttua. Aikuisilla normisettiä, vähän viiniä ja paljon asiaa. :D
Sunnuntaina miehet lähti avaamaan golfkautta ja naiset jäi hoitamaan lapsia. Päätettiin sitten suunnata kirppiksille ja lopuksi päädyttiin kiertelemään vanhaa kaupunkia. Siellä oli muutama kauppa jopa auki, ja pari kivaa sisustusjuttua olikin pakko ostaa. Löysin sellaisia kauppoja, että kevään juhlien lahjahuolet on tiessään. Aivan mahtavia ideoita vaikka kuinka monta. Auringon ihanasti paistaessa oli tietysti pakko ruuhkauttaa erään laivan terassi, siellä ei oltu selkeästi varauduttu sellaisiin megatilauksiin jotka tehtiin. :D Kaakaolinjalla siis..
Kaikenkaikkiaan ihana päivä ja koko viikonloppu, tämmöisiä sais olla useamminkin. Nyt kuitenkin paluu arkeen, lyhyt työviikko edessä. Kivaa viikkoa kaikille! :)
1 kommentti:

Follow your dreams kirjoitti...

Kivalta kuulosti viikonloppu<3

Hrmitus ku ei keritty nähä ens lomalla sitten:)

Jamssi