14. kesäkuuta 2010

Loma.


Ihanaa ihanaa ihanaa. Ollaan mökillä. Eilen startattiin rauhallisen aamun jälkeen. 400 kilometrin matka meni yllättävän hyvin, vaikka ihan suorinta tietä ei tultu, vaan kierrettiin hieman maaseutua. Muutamalla pysähdyksellä selvittiin, muksut saa lahjottua hiljaiseksi sillä, että käydään syömässä paikassa jossa on leikkipaikka. :)
Mulla siis alkoi kesäloma, kuusi päivää ehti kertyä joulukuusta. Olis voinut lomailla vähän myöhemminkin, ei tuntunut yhtään vielä siltä, että olisin ollut loman tarpeessa. Möksällä oleskellaan torstaihin asti, jonka jälkeen täytyy lähteä kotia päin, meillä on Miehen Vaarin hautajaiset perjantaina.
Tykkään niin olla täällä, kun täällä voi vaan olla. :D Miehellä melkein menee hermo tekemättömyyteen, mutta mä jopa nautin siitä. :) No on mulla yleensä jotain omaa näperrettävää mukana sadepäivien varalta, niinkuin nytkin yksi uusi harrastus. Siitä tulee myöhemmin ihan oma postaus, jos kehtaan julkaista. ;)
Tänään on pelattu krokettia, leikattu ruohoa, saunottu ja heitetty talviturkit, poltettu nuotiota ja nyt on miehillä perinteinen painimatsi menossa. :D Samaa linjaa loppuloma, kiitos. :)


2 kommenttia:

Helikaroliina kirjoitti...

Ihanaa lomanjatkoa teille! Välillä on kyllä niin kivaa olla vaan tekemättä mitään tai puuhastella jotain pientä kiireettä!

Ruusa kirjoitti...

Rentouttavaa lomaaa!!! :)