15. heinäkuuta 2010

Helle.


Sateen kunniaksi voisi naputella kuulumisia. Paljon töitä ja viikonloput täpösen täynnä ohjelmaa. On ollut kavereita lapsineen yökylässä, on kierretty kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia, Isi on golffannut ja Äiti shoppaillut. Pari kertaa ollaan ehditty rannallekkin. Eli hyvin perinteistä, ei mitään uutta. :D
Mä olin niin päättänyt etten valita tästä kuumuudesta. Mutta maanantaina kun töissä hajosi ilmastointilaite, ja lähes kaikki lomalla olevat ihmiset ei tee muuta kuin valittaa hellettä tai tylsyyttä, meni hermot. Tarttuuhan tommonen ja pistää niin vihaseksi. Jos olisin lomalla, viettäisin kaikki päivät rannalla muksujen kanssa ja olisin maailman onnellisin.
Töissä on tämä viikko ollut todella tuskaista. Kuumuus on ihan järkyttävä, ja siitä kärsii myös asiakkaat. Silmät sumentuneena olen tehnyt kyllä nopeampia leikkauksia kuin koskaan. :D
Vaan tänään oli onnenpäivä. Ilmastoinnin korjaajat ehtivät viimein paikalle. Ja alkoi sataa! Täydellinen päätös hikiselle työpäivälle.
Viikonloppuna mun ihana ystävä tulee kylään, luvassa on tyttöjen iltapäivä ja ilta! Jo se on aikakin katsastaa tämän kaupungin yöelämä, tai edes terassi(t). :)


5 kommenttia:

LODE kirjoitti...

Ed. postaukseen: Mahtavia löytöjä taas, allas kuulostaa hyvältä ja värinä toi musta on kiva romantiikan 'vastapainoksi' tavallaan.

Helteeseen: Onhan se kiva rannalla ja kaupan pakasteosiossa ;), mutta meitin rivari kolmion yläkerrassa öiseen aikaan ei tod -lapset ei nuku, mama ei todellakaan nuku senkään vertaa kuumottavan läskinsä kans ! Voin vain kuvitella mitä tuskaa se on teidän töissä ollut, samoin kuin omassakin, josta onneksi saan olla pois -jotain hyvää siinäkin, et joutuu olee raskaana juuri nämä hiton inkkarikesät järjestäen. =D

Hienoo, et saitte ilmastoinnin takas ja se sade oli <3 täälläkin.

Kutsukaahan meitäkin kylään, kun kerkiätte =)

s u v i :) kirjoitti...

Mä liputan ton valittamisen puolesta!! :D Vaikka kesäihminen olenkin ja lämmöstä nautin, tämä ahdistavan tuskainen kuumuus taas ei ole yhtään mulle tehty! Samanlailla jäi viimeinen päivä aikoinaan Nizzassa miehen harteille, mä istuin matkalaukkujen kanssa hotellissa :D Eikä harmittanut, kun näki miten hikisenä mies joutui koneeseen istumaan. Lääh.

Ihanaa, tyttöjen päivä! ♥ Oikein mukavaa viikonloppua, pus!

Ruusa kirjoitti...

Minäkin valitan,saisi vähän viilentyä! Töissä ei todellakaan ole ollut luksusta, kun lämpötila on +30 astetta-keittiössä on sademetsäilmasto,kun astianpesukone höyryää ja uunit ym puskevat lisälämpöä...
MUTTA;Nyt alko loma, joten ihan sama mikä on työpaikan lämpö! ;D

Ihan mahtavaa mimmien menoviikonloppua teille! :D

Anonyymi kirjoitti...

Jee! <3

H

Heli kirjoitti...

No onneks täällä on muitakin jotka silti valittaa.. =D Mulla ainakin on jo sellanen olo, että vois loppua helteet. Ja siis vaikka tänään alkoikin loma, olen sitä mieltä.. Meillä kusee remontti ihan oikeesti tän helteenkin takia, kun ei vaan jaksa. Suunniteltiin just miehen kanssa, että taidetaan tapetoida aitan yläkerta joku yö.. kun ei päiväaikaan pysty, liisterit kuivaa ennen kun niitä on ehtiny ees levittää kunnolla. Muutenkin on niin riivatun kuuma, että ei oo yhtään kivaa.. tänään koitin aittaa vähän siivoilla (remppasotkuja) mutta kun ei pysty, hiki virtaa vaikka vaan istuis.

Minä en ole koskaan ollu helleihminen, siis en tykkää maata auringossa jne. Siksikin tää kesä on ollu vähän liikaa. On ollu suorastaan nautinto olla töissä maitokaapissa pari viikkoa. Mikä ihana viileys!! Voin vaan kuvitella miten hirveä sulla on ollu töissä ilman ilmastointia, huhhuh.