5. heinäkuuta 2010

Kiviäkin kiinnostaa.


:D Tämän kesän projektina on ollut myös valokuvien siivous. Vastaanotetut tiedostot kansiosta löytyi tämä. Ei voi muuta kuin hymyillä. Alex on tuossa muutaman kuukauden ikäinen ja Max reilu pari vuotias.
Viimeinen viikko miehen lomaa alkoi tänään. Viimeinen viikko mun vapautta, tarharalli ja oikea arki alkaa kohta.. Plaaaah. Ihana tämä kesä on onneksi tähän asti ollut, olen niin onnellinen jo näistä hellepäivistä. Ja muksia viikonloppuja on tulossa, melkein jo liikaakin taas ohjelmaa. ;)
Viime viikonloppuna käytiin Iskällä (vielä enemmän) maalla yökylässä. Sehän paapoi meidät ihan pyörryksiin, oli ihanaa kun sai olla vaan ja syödä valmiista pöydästä. Kiitos Isi. :) Sunnuntai vietettiin koko porukalla Tykkimäellä, se on kyllä huippu paikka pienille lapsille. Viiden tunnin jälkeen kakarat olikin sen verran tyytyväistä huvipuistoiluun, että mielellään lähtivät jo kotiinkin. Alex reppana simahti autoon samantien tunniksi ja veti seuraavana yönä päälle 13h yöunet. Jokseenkin rankka viikonloppu. :D
Tänään pääsin käymään alessa, ja muutama sisustusjuttu löytyikin. Niihin palaan myöhemmin. Leffojakin käytiin vuokraamassa, niitä ennen täytyy kyllä nauttia vähän auringosta terassilla drinksujen kera.
Huomenna on arkivapaa ja päätettiin tehdä retki läheiselle rannalle. En malta odottaa. :)


5 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Ihan ylisöde kuva!! :D ♥

Ruusa kirjoitti...

Mainio tuo ilme ;D

Onneksi on sattunut sullekin hyvät kelit omalle vapaallesi.
ja vielähän sitä on jäljellä,joten nauti!!:)

Follow your dreams kirjoitti...

Voi kun suloinen kuva pojista<3

Muksaa viikkoa sinne:)

Jamssi

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Kääk mitkä murut ! <3 <3 <3
Mullon niin ikävä noita minimuruja ja omaa minimurua.. (mullako minikuume, höpöhöpö :D )

Heli kirjoitti...

Oi mitä mutrusuita kuvassa! <3

Tehän ootte sit lähellä käyneet kun ootte olleet Tykkimäessä! (me asutaan siis Kouvolassa, tosin laitamilla..)