31. heinäkuuta 2010

Yllätys.Kolmen päivän vapaat edessä. Niin ihanaa. Tänään saan vielä olla yksihuoltajana kun Mies on koko päivän jossain golfkilpailussa. Niin ihanaa. :D Saan rauhassa tehdä mitä ikinä tahdon. Ja aion siivota. Jokaisen huoneen. Ainakin järjestyksen osalta. Se huono puoli näissä rempoissa on, että kämpän perusylläpito jää olemattomaksi. Aion samalla tehdä Miehelle listan tekemättömistä töistä joita itse en tee. Eipähän tarvitse vonkua tekemistä kun olen iltavuoroissa. Rasti ruutuun vaan. :) Mieltä piristää myös viileä päivä. Olen avannut jokaikisen oven ja ikkunan ja blokannut ovet jotta saadaan mahdollisimman hyvä läpiveto. Päivän teemana siis myös verkkarit ja peitto, olen niiiiiin kaivannut niitä. ♥

Eilen yllätettiin pojat. On jo pidemmän aikaa mietitty, että hankittaisiin Maxille uusi isompi polkupyörä jossa on vaihteet. Päivittäin kun pyöräillään, niin välillä säälittää kun toinen polkee sata lasissa henkihieverissä vierellä. Pakko mennä kovaa.  Ja Alex kun monesti tulee mun kyydillä.
Alex peri Maxin pyörän, mies laittoi siihen uuden takakumin hajonneen tilalle ja kiinnitti apupyörät. Se on niin heikkopäinen polkija, että jätetään ilman apupyöriä ajon opettelu ensi kesälle. Mikä noita minimiehiä vaivaa...? :)

Ensin molemmat menivät ihan sanattomiksi. Tuijottivat vain pyöriä paikallaan. Sitten alkoi kuulua riemun kiljahduksia ja taputusta. Epäuskoisina uskalsivat viimein lähestyä pyöriä.

.

Ensin murua jännitti ihan hirveästi nousta pyörän selkään. Ja onhan tuo hieman korkea vielä hetken. Isin avustuksella kuitenkin uskalsi ja samantien oppi miten polkimille pääsee ja miten pysähdytään. Vaihteet oli ihan vanha juttu, niiden jujun poitsu tajusi samantien.


Tämä pikkumuru se vaan on niin ihana. Sille kelpasi aivan hyvin veljen vanha pyörä. Epäuskoisena kyseli vaan saako hän nyt oikeasti tämän veljen pyörän omaksi. ♥

5 kommenttia:

Follow your dreams kirjoitti...

Ihania poikia
ja kivoja kuvia<3

Jamssi

PikkuBertta kirjoitti...

Mukavia pyöräilyretkiä....tuntuu pojat nauttivan uusista pyöristään:ihania:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusille pyörille! Uusi se on Alexillekin!
Hienoja pyöräilyretkiä,
mahtavia onnenhetkiä,
olkoon meno mukavasti letkeä!

Jeppu kirjoitti...

Kumpa kans saisin rauhassa siivota!
Taidanpa myös toteuttaa tuon "lista miehelle töistä". Hih, hyvä idea!

TIINA kirjoitti...

jeppu. natsilista on paras. alkaa tapahtua kunhan ei laita aikataulua vaan saa tehdä sitten kun tykkää. ;)