5. elokuuta 2010

Minirapsa.

Kyllä on viikko taas. Miljoona uutta asiaa ja pitkiä työpäiviä. Kolme päivää vasta mennyt ja oon ihan muussina. X)  Yhden päivän viikonloppu tiedossa, hohhoijaa... Toivon kyllä, että tää työtahti jatkuu, tänään oli sellainen palkkapäivä jollaista tämä nainen ei ole ennen kokenutkaan. :))))) Että lisää vaan asiakkaita kiitos, kunhan ei ylitöiksi mene. :D Töissä on senkin takia hieman kuluttavampaa kun talo on täynnä uutta väkeä. Ja homma ei toimi, vielä. Uskon kyllä, että jossain vaiheessa lähtee käyntiin, kunhan kaikki hoksii mikä on homman nimi.
Pojilla oli ihan huippu ensimmäinen tarhaviikko uudessa talossa. Kaikki pelitti just niinkun pitää. Kummatkin ovat viihtyneet tosi hyvin, Maxilla on jo paremminkin klikannut jonkun pojan kanssa. Aivan mahtavaa, vihdoinkin. ♥ Niiden tulevassa eskariryhmässä on 11 poikaa ja 2 tyttöä. :D Luulis kavereita piisaavan. Diabetes on hoitunut tosi hyvin myös vaikka uusi ruoka ei olekkaan maistunut. Nelipäiväistä tarhaviikkoa noudatetaan heti kuun alusta, huomenna ne menee ensimmäistä kertaa Famolle päivähoitoon, muksaa.
Veskiremppa etenee hitaasti. Tylsää toi vesieristeiden ja kumppaneiden kuivumisen odottelu. :) Tahtoisin jos vähän shoppailemaan laattoja ja altaita ja hanoja... Pyyhkeet mulla tuli postista tänään, eli tekstiileistäkin on jo visio päässä. :)
Nyt katsomaan meidän helleiltojen pelastajaa dr. Housea. Oli niin mahtavaa koomata sohvalla jaksoja putkeen kun ei evää voinut hikoilematta liikauttaa. Vielä olis muutama jakso jäljella. Heippa.


PS: Mun Iskä on ihan Gregin näkönen. :)4 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Palkkapäivänä ahkeruus palkitaan! :)

Ompa kiva että kaikki on menny hyvin poitsuilla!

Se odottelu ON ärsyttävää!!

Pikaista kuivumista ;D

LODE kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa -vaikka maltti oli täälläkin sellanen tärkeä asia, jota ei jaettu remppa tai sisutsushommissa meikäläiselle myöskään !!

Leevi sano tänään mulle Hesessä ihan yhtäkkiä, että: " Äiti. Mä olen jo unohtanut Massen. " Sen ilme meni oikeasti surulliseksi. Nappasin sen haliin ja sitten se tokas, että pitää mennä kylään niille. =)
Me muisteltiin, kuinka ne kävi pienenä kerhossa yhdessä ja kuinka me äidit pidätettiin kyyneliä niiden ekana retkipäivänä ! Muistatko, kun ne seiso parijonossa reput selässä kerhotalon edessä... meidän pienet ja meidän piti luovuttaa ne oikeasti toisten hoiviin, niin jännää se oli. <3 (ja aina ne oli ollu ihan helisemässä siellä poikien takia... =D)

Terkkuja siis Masselle !!

Heli kirjoitti...

Palkkapäivänä aina tuntuu tosiaan, että no, kannatti siellä töissä käydä.. tosin mulla on nyt ollu aika pienet palkat kun oon valinnu tän pienemmän tuntimäärän että voin olla enemmän kotona.

Tuossa edellisessä postauksessasi kun oli noita hoito-ohjeita niin tuli sellanen olo että HUHHUH miten vaikee asia onkaan toi diabetes!! Teillä taitaa olla vielä normaalia vaikeahoitoisempi? Hattua nostan teille kun kaikesta kunnialla selviätte.

Ei muuta sitten kun vessan kuivumista ootellessa... Mä oon aika hätäinen ja valkkasin keittiöön vahan sijasta sen litkumaalin, kun se kuivui tunnissa.. hih! Vahaa ois pitäny ootella pari viikkoa, nou tänks!! Mut noissa vesieristyshommissa ei taida olla oikoteitä ja hyvä ne on tehdä sit kunnolla heti.

Koitahan jaksaa loppuviikko! Mulla alkoi just vasta eilen työt loman jälkeen, olin illalla ihan kuollu.. ja tänään jatkuu, on 5pv putki heti alkuun ettei totuus vaan unohtuisi..

TIINA kirjoitti...

kiitos ruusa. :)

lotta, tuli ihan tippa linssiin! kerron terkut. :) kerro säkin. mites teidän ens viikko, tulisitteko ke kylään?

heli, itseasiassa maxin db on helppohoitoinen. ei ehkä siltä kuulosta mutta paljon vaikeampi hoitoistakin on.
tsemppiä sullekkin töihin!