27. syyskuuta 2010

1/7.
Niin se viikonloppu taas hurahti. Liian nopeasti tietenkin kun oli vielä vapaa sellainen. :)
Perjantaina Kummitustätini ja sen mies olivat meillä yökylässä. Niin parasta, K kun ei koskaan väsy kuuntelemaan lasten juttuja tai seurustelemaan niiden kanssa. Saa itse rauhassa laittaa ruuat ym ja muksut tykkää huomiosta.
Lauantaina taasen päästiin herkuttelemaan Mummille rapujuhliin. Ai nami, ihan super hyvää. Maxkin söi ekaa kertaa mätileivän. :) Olipa onni, että oli ihana lämmin ilma, saivat serkukset pinkoa pihalla pahimmat energiat pois.
Sunnuntaina oltais nukuttu pitkään, vaan Alex oli toista mieltä. Neljän jälkeen oli hyvä aika nousta. O_o En kyllä todellakaan itse noussut vielä sillon mutta eipä sitä kunnolla nukkuakkaan voinut kun toinen kävi vähän väliä näyttämässä piirtämiään kuvia. Hulluna siis väsytti, mutta jostain iski vimma siivota keittiön kaapit. :D Teinkin ihan suursiivouksen ja heivasin turhat roinat. Iltapäivällä jatkui mässäily, käytiin Miehen Isän synttäreillä. Illalla Maxilta irtosi toinen maitohammas.
Nyt pitäisi viikko kuluttaa johonkin, sunnuntaina ajellaan Iskälle syömään ja sen jälkeen käydään tapaamassa ensi kertaa meidän uutta vauskia.   Ja mulla ei selkeestikkään ajatus kulje nyt yhtään. Jospa palaan terassi postauksen merkeissä seuraavaksi. :)

Ei kommentteja: