3. syyskuuta 2010

Blogi.


Tiedän, etten ole mikään järjen jättiläinen mitä tietokoneisiin ja muihin laitteisiin tulee. Mutta. Mua niin nyppii kun en osaa käyttää tätä blogia hyvin!!! Tuo uusi kuvien laitto systeemi repii mun hermot riekaleiksi joka kerta kun teen postausta jossa on useampi kuva. En saa rivivälejä kohdilleen, enkä keskitettyä kuvia niin kuin ennen. Paitsi joskus vahingossa. Joo, luin ohjeet, mutta eipä nekään auttaneet. Takaisin vanha hidas simppeli malli!!! Blondi ei tajuu.
Toisekseen olen huomannut tässä useampaa selainta käyttäessäni, että postaus saattaa näyttää hyvältä yhdellä, mutta toisella onkin sitten ihan sekava asettelu jne. Sama juttu ihan perus pohjan ja kuvien ja fonttien kanssa. Miksei kaikilla voi näyttää samalta! Kiva huomata joskus pidemmän ajan päästä kun käyttää toista selainta, että blogi näyttääkin ihan jurvalta.
Ja miksi noi typerät laskurit lopettaa aina kesken kaiken laskemisen?! Ja miksi mä en saa toimimaan kaikkia uusia kivoja juttuja mitä muiden blogeissa näkyy?! Miksi mä en löydä edes vaihtoehtoja niihin? Ja miksi ihmeessä mikään noista uusista taustoista ei voi miellyttää mun silmää?!
Täällä tulee siis aina näyttämään yhtä kulahtaneelta ja tylsältä.

On se hyvä, että mulla ei ole suurempia ongelmia tänään.


9 kommenttia:

maija maitoparta kirjoitti...

No ainakin mun koneella sun blogi näyttää hyvältä! <3
Mutta apua, täytyy ehkä kattoa miltä oma näyttää muilla selaimilla..huh..
Ja tahdon myös uuden karvamaton!
mukavaa viikonloppua!

Ruusa kirjoitti...

Hyvältä näyttääblogisi täälläkin :)
Mäkin inhoon kaikenlaisia säätöjä ja etenkin niitten muutoksia!!
Jostain blogista luin,että laskurit tuolta sivulta on lopullisesti finito..
Sisältö on ulkokuorta tärkeämpi,näin uskokaamme!!:)

Mukavat viikonloput!

LODE kirjoitti...

No aivan samaa olen kironnut, vattu yhden blogitekstin vääntäminen on pitkä rosessi, kun ennen se sujui helposti ja nopeasti !

Miltähän mun sitte näyttää, kun olen todella vääntänyt tuhat kertaa tekstejä enkä ole tajunnut, ettei kaikilla ehkä näytä samalta ! =O

Ja laskurit näköjään mullakin lopahtaneet kokonaan NICE !

LODE kirjoitti...

Ja päin pe*settähän se olikin, kun toisella selaimella kurkkas ! =(

s u v i :) kirjoitti...

Hei, mun mielestä asetuksissa voi valita vaihtoehdon, että haluaa käyttää vanhaa systeemiä. Kaivele ;)

LODE kirjoitti...

Kiitti vinkistä Suvi, itse kävin nyt napsauttamassa muutamaan kohtaan asetuksista/muotoilusta vaihtoehdoksi Ei:n... katsotaan miltä seuraava teksti näyttää. =D

TIINA kirjoitti...

kiitos palautteesta. :) on se hyvä etten ole ainoana tän kanssa.
suvi; mulla siellä lukee myös että vanha poistuu pian käytöstä. siksi olen jo nyt alkanut käyttämään tota uutta versioita.

Heli kirjoitti...

Kääk, mä en tajua mitään näistä jutuista myöskään. Mutta munkin mielestä siellä jossain asetuksissa luki, että voi valita sen vanhan systeemin. Oon miettinyt josko sen ottais..

Mulla oli pohja jostain mistälie, sitten se vanheni ja poistui. Nyt se vanhan joku ihme teksti näkyy blogissa, vaikka miten oon siihen ottanut jonkun uuden pohjan. En tajuu.. Liian mutkikasta.

Mä hermoilen usein noita kuvajuttuja, kun ei ne mee kohdalleen.. vaikka miten asettaa tekstin ja kuvan väliin väliä, on kuva ja teksti sit kuitenkin kiinni toisissaan.. prkl. Että yritys hyvä kymmenen, tulos mitälie.

Joo, vaikeeta välillä tää blogailu. Mut kun on koukussa, ei välitä pienistä vastoinkäymisistä...

PikkuBertta kirjoitti...

Minäkään ein ole mikään nero näissä tietsikka jutuissa.Siks en edes USKALLA mennä selailemaan mitään uusia systeemeitä,kun tää vanha toimii mielestäni ihan niinkuin minä haluan.Ihailen kyllä toisten blogeja kuinka ne sinne saa vaikka minkälaisia taustoja ym.sälää,mut tää yksinkertainen riittää nyt mulle.

Bloggaillaan näin:)