1. syyskuuta 2010

Mitä kuuluu.


FLUNSSA:
Siispä vihdoin aikaa postailla. Oli sen verran tehokas viikonloppu, että kipeeksihän siitä tuli. Sunnuntaina jo alkoi kurkkua kaihertamaan ja maanantain sinnittelin töissä. Tiistai aamullakin päätin vielä jaksaa mutta pyöräily tarhalle ja sieltä töihin vei loputkin mehut. Oli pakko lähteä kotiin. Eilinen menikin peiton alla, ollaan kaikki paitsi Alex samassa taudissa. Inhottava olo. Vähän kuumetta joka ei vaan laske. Pää ihan jumissa. Inhottava olo on senkin takia kun poden hirveän huonoa omatuntoa siitä, että olen pois töistä. Vaikka taitaa olla vasta toinen kerta viimeisen 10kk aikana kun olen ollut oman sairauden takia poissa.
SYNDET:
Perjantaina tosiaan käytiin Miehen kanssa sadonkorjuufestareilla. Joopa joo, olis voinut säästää nekin sentit. :D Kivaa kuitenkin oli, tutustuttiin erääseen pariskuntaan siellä jonka kanssa lähdettiin vielä keskustaan jatkoille. Grillin kautta tultiin kotiin hyvissä ajoin, en halunnut olla myöhään ettei lauantain kekkerit liikaa kärsisi.
Lauantaina nukuttiin pitkään, puoli kymmeneen, :D ja pakkailun ja aamiksen jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Flamingoa. Vietiin kamat hotellihuoneeseen joka yllätti todella positiivisesti. Odotin nimittäin jotain ihan perus settiä, mutta siellä oli kaikki mukavuudet, suklaata ja hedelmiä, oma huone pelkästään kaunistautumista varten, iki-ihana sänky jossa jopa tyynyt oli merkitty pehmeyden mukaan. :) Aih mulla on ikävä sitä sänkyä...
Sitten käytiin Jumbossa pyörähtämässä ja tultiin takaisin laittautumaan. Kovan onnen mekkohan jäi siis kotiin, se kun tuli valmiiksi likaisena viime tingassa perille. En ehtinyt sitä enää alkaa pesemään... Suorastaan ihme oli, että löysin Vero Modasta suht käypän mekkosen tuolla aikataululla.
Tavattiin ystävät italialaisessa ravintolassa. Ruoka oli hyvää, mutta ehkä liian tuhtia mun makuun. Olisin kaivannut enemmän esim vegejä lautaselle, pasta kun tuli niin se oli vaan sitä. Täpötäysillä vatsoilla vyöryttiin hohtokeilaamaan. Siellä sattui sopivasti olemaan sellainen ilta, että parilla kympillä sai pelata niin paljon kun tahtoi. Ja hauskaa oli. :) Kyllästymiseen asti tehtiin "kaatoja" ja sen jälkeen loppu ilta kului bupissa hengaillen. Onnelakin käytiin katsastamassa, mutta sen olisi voinut jättää väliin. Jotenkin ihan erilainen kun muistin, kulunut, likainen ja eipä siellä oikein porukkaakaan ollut. Eikä hyvää musiikkia. Sateessa käveltiin "kotiin" ja nukuttiin ihan aamupalan viimeiseen hetkeen asti. Käytiin herkuttelemassa ja tultiin takaisin makoilemaan. Olisin niin voinut jäädä siihen koko päiväksi. :)
Pakko vielä hehkuttaa ihanista lahjoista. Erikoisin mitä sain oli ehdottomasti rapujuhlat. 30 rapua, 30 punaista tuikkua, 30 servettiä, 30 tuntia lastenhoitoa.... Kiitos Äiti. Sisustus juttuja sain, kaikki aivan ihania. Lisäksi rahaa ja ystäviltä aivan mielettömän kauniit Snö:n korut. Helmet kaulaan ja käsikorun.
♥ Kiitos ihan kaikille. ♥
MEKKO:
No niin ja tämäkin aihe kiinnosti joitakin. Siis aivan katastrofi, melkein alusta loppuun. Helpommalla olis päästy kaikki jos tämä ompelija Prinsessa Seinäruusunen olisi vaan vaivautunut puhumaan totta. En todellakaan ymmärrä tommosta liiketoimintaa... Oltaisiin voitu ihan alunperin jo perua kaupat jos hänestä ei ompelemaan kerta ollut. Hän olisi voinut palauttaa mulle maksamani rahat ja olisin etsinyt hamosen muualta. Harmittanut olis tietty, mutta olisin säästynyt niin monelta vaivalta.
Juttuhan kääntyi vielä niin, että akka väitti mulle Postin rikkoneen ensimmäisen paketin jolla mekko ja tylli oli tulossa. Ja että posti olis muka lähettänyt hänelle jonkun lapun asiasta ja että musta tylli yllättäen oli revennyt tässä tilanteessa. Ensinnäkään posti ei noin pienellä aikataululla olisi kerinnyt lähetellä mitään lappuja.. Totuus kun oli taatusti se että hän ei vaan vaivautunut ompelemaan sitä mustaa tylliä ajoissa, ja sitten ei enää kiinnostanutkaan vaan keksi tälläisen huippu uskottavan tarinan jotta pystyi lähettämään mulle mekon valkoisen tyllin kanssa. No, mekkohan sitten ihme kyllä saapui viimeisenä mahdollisena päivänä. Ihan järkyttävän värisen tyllin kanssa. Luulis vaatealan ihmisen näkevän että kukaan ei pue päällensä valkoista ja luonnonvalkoista samana päivänä. Paskaseltahan se tylli osuus näytti siellä alla. Kyllä taas riemu repesi kun tämän huomasin... Ihme kyllä, sain palauttaa tyllin. Palautusrahoja vaan ei kuulu vaikka niinden piti tulla ensimmäisen tiedon mukaan jo viime viikolla... Mekko itsessään oli ihan suht ok. Koko oli sopiva, mutta miehustassa on kyllä ihan silmin nähtävä heitto, pitää itse yrittää fiksailla se. Hätäsesti tuo on tehty, esim helma on vain saumurilla ommeltu. Että jos joku on joskus väittänyt, että tämä ompelija polkee hintoja, niin ei polje, ei työ ole arvokkaampaa kuin mitä hän mekoistaan pyytää. Ja tosiaan, kun mekkoa silitin, huomasin, että se on täynnä tahroja. Ja nehän oli tietty Postin aikaansaamia! X) Niin paljon paskaa puhuva ihminen ettei edes itse pysy perässä mitä on jo valehdellut. Jotta älkää vaan kukaan erehtykö tekemään tilausta, ellei tietenkin ole masokistisia ajatuksia.


KUVIA LAUANTAILTA:

Laittautumishuone:



Ei huonompi hätävaramekko, vai?


(Samaan kuvaan mekon kanssa ei
tullut sopivaa naamaa. :D )
30 vuotias:


Naminami:


Keilaamassa:


Toisilla oli oma pallo mukana:



Ystäviä:




6 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Kiva, että synttärit oli ihanat! Alkoi tehdä mieli hotellin aamupalaa,se on kyllä parasta noissa tilanteissa..;D
Pikaset paranemiset lunssaan!

Tuohon mekko-asiaan täytyy vain todeta,että "no comments".... -:/

LODE kirjoitti...

Luin kuulumiset. Meillä oli superhauskaa sun juhlissa, kiitos niistä ! <3

Paranemisia sinne toivotan myöskin.

Heini kirjoitti...

Voi hittolainen, toi mekkoepisodi kuulostaa tosi kauheelle! mulla kävi parempi tuuri. Mutta aivan ihanan mekon löysit tilalle ja tuolle on ehkä enempikin käyttöä? TOdella kaunis ja yksinkertainen :)

Ihania kuvia teidän juhlasta ja muutenkin taisi olla onnistuneet syndet. <3

Heli kirjoitti...

Kuulostaa ihanilta synttäreiltä! Ja ihanilta lahjoilta. Ja toi hätävaramekko on kyllä tositosi kiva!! Se mekon ompelija sen sijaan.. voi jessus sentään, eiköhän se tiedä että paha kello kauas kuuluu.. aika vaarallista touhua, sunkin blogin kautta moni ihminen nyt varmasti manaa koko tyypin eikä varmana kuuna päivänä kyseiseltä tyypiltä tilaa mitään!!!

Helikaroliina kirjoitti...

Onnittelut vielä! Ihania lahjoja sait ja varmasti oli kivat juhlat :)

Tuo mekkotouhu kyllä kuulostaa aika farssilta...onneksi löysit hyvän "korvikkeen"!

Paranemisia teille!

Heljä kirjoitti...

Kivan kuuloiset juhlat ollut!

Voihan mekko! Kamala tapaus. Muuta ei voi sanoa.