11. syyskuuta 2010

Vkloppu.


Vapaaviikonloppu. Ohjelmaa sopivasti. Täydellistä. Hedari vaan vaivaa kun nukuin pitkään mutta eiköhän sekin kahvilla tokene.
Isillä ja Allulla on laatuaikapäivä, ne on katsastamassa autoa ja ostamassa uusia renkaita. Alex onkin ollut vähän mahdoton viimeaikoina, uhma on pinnalla taas. Tekee hyvää olla Iskän kanssa kahdestaan ja saada jakamaton huomio. Sitä se suurelta osin tuntuu olevankin, huomion hakua se kaikki riekkuminen.
Iltapäivällä mennään leffaan, käydään koko jengi katsomassa Toystory 3.Tällä viikolla oli ensimmäinen (ja viimeinen!) viikko niin, että mulla oli kolme iltavuoroa putkeen. Eli näin lapsia aamusella alle tunnin ajan. Hyvin kuitenkin meni, pojat oli olleet ihan normeja Iskälle eikä munkaan sydämestä paljoa vielä ottanut.
Töissä on tahti hieman hidastunut, harmillista, päivät kuluu hitaammin. Tuntuukin, että en muuta teekkään kun olen töissä. Huonoja uutisiakin tuli, aukioloajat muuttuu. Marraskuusta lähtien aletaan olla lauantaisin neljään asti auki. Se siitä lyhyestä lauantaityövuorosta, kahdelta kun pääsi niin oli koko viikonloppu vielä edessä. Et hyvästi sekin vähäinen elämä mitä viikonloppuisin oli. Valivali, kaksi tuntia sinne tänne mutta kyllä se oikeasti tuntuu... 
Pojat on sopeutuneet ihan huipusti uuteen päiväkotiin. Joka päivä saa kuulla mitä kaikkea siellä on opittu, laulavat lauluja joita ovat oppineet ja lukevat loruja. Normi meininkiä siis! Tätä on kaivattu. Alex on sopeutunut olemaan ilman Maxia, yhdet itkupotkuraivarit piti vaan kokeilla vetää. Max on taas oma itsensä, pirteä ja selittävä, innokas. Niin ihanaa. ♥ Molempien poikien kaikki tädit tuntuu kivoilta, Alex onkin jo ihan innoissan kun näkee omiaan, lähentynyt selvästi. Diabeteksen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, kaikki on sujunut alusta asti tosi hyvin. Äiti on tyyttis. :)
Nyt ajoi auto pihaan, brunssin tekoon siis. Sitten lähdetään kaupungille.

Kivaa viikonloppua!


3 kommenttia:

nazzy kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua teillekin!

Hedelmäsalaatti kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa, näyttää ja uus luurikin toimii :D

<3

Follow your dreams kirjoitti...

Kuulumisia lukemassa:)

Muksaa sunnuntaita sinne<3

Jamssi