7. lokakuuta 2010

Mitäs muuta...


kuin koiraa? No ei paljon mitään. :D Töitä ja töitä. Flunssakin pukkaa taas päälle. Vapaapäivä oli tiistaina, sitä vietettiin poikien kanssa Helsingissä. Käytiin Sellossa shoppailemassa ja jäätelöllä. Matkalla kaverin tukkaa laittamaan piipahdettiin vielä poikien vanhassa päiväkodissa. Oi kun ne oli iloisia siellä, oli mukava vaihtaa kuulumisia. Ihan kun ei oltas poissa oltukkaan. Voivoi.. Tuo päiväkoti on se jota jäin Helsingistä kaipaamaan eniten..
Kipulias olo on tosiaan ollut jo lauantaista asti. Ei niinkun jaksais taas sairastaa. Varsinkaan kun ei ole aikaa parannella. Eikä halua lojua missään sohvan pohjalla. Kaikkea tekis mieli puuhastella, lähinnä kotihommia. Vaatekaapin siivousta jne vähän isompaa rojektia. Mutta ei vaan jaksa.
Mies ei puolikuntoinen ole, johan se muutaman päivän oli tekemättä mitään eteisrempan jälkeen kunnes aloitti taas. Nyt se laittaa yhtä pitkää käytävää kuntoon. (Laitankin siitä kuvia lähiaikoina.) Rakas tehopakkaukseni. Jos vaan sentit riittää niin tää talo on tätä menoa remontoitu täysin jo ennen ensi kesää. :D
Hiukkasen pistää väsyttämään sekin, että kohta on mennyt kaksi viikkoa tosi vähillä unilla. Iltaisin en saa itse unta ja aamuisin rakas nuorimmaiseni tulee meidän viereen (ja herää), jopa ennen viittä. En tiedä mikä sitä vaivaa, ehkä sekin on tulossa kipeäksi.
Tänään mulla on Alexin vasukeskustelu, saapa nähdä millaista asiaa tädillä on. Illalla tulee Mummi yökylään koska perjantaina päiväkodissa on isovanhempien päivä. Ihanaa kun Mummi pääsee sinne. :) Viikonlopuksi ei suurempia suunnitelmia ole, lauantaina käydään kylässä ja sukujengillä ravintolassa syömässä. Toivottavasti ei makuaisti katoa flunssan takia ennen sitä. :P


En yleensä paljon kuvaile shopattuja vaatteita. En osaa.
Vaan nyt oli pakko kokeilla, tässä Sellon saldo.
Pojille tarhakuvausvaatteet ja itselle työpaita ja -mekko.
Kerrankin jotain muuta kuin mustaa tai harmaata! :)
Lisäksi löysin kauan haaveilemani
Marimekon laukun oikean värisenä,
kuinka loistava sattuma,
että juuri samana päivänä oli tullut musta myyntiin!
Noista poikien vaatteista olen myös tosi tyyttis,
juuri tuontapaista niille etsinkin.Pitääkin takoa poikien (ja hoitajien) päähän,
että pelkällä pääkallopaidalla ei kuvaukseen mennä. :D
6 kommenttia:

s u v i :) kirjoitti...

Hauwwwwweliiiiii ♥ :D

Mä jotenkin ajattelin, että pojilla on punaista vaatetuksessa ja olihan toisella ainakin! Ihanat vaatteet! ♥ Mä tyydyin jo kaapista löytyviin, en saanut shopattua uutta.

Mukavaa viikkoa! Kiva raitapaita.

Ruusa kirjoitti...

Voi mikä ihastuttava punainen tunikahässäkkä sulla!!! oijoi!! :))
Poitsuilla on kyllä ykköskuteet,wow, tyylikästä pikkumiestä :)

Toivotaa, että flunssat pysyy loitolla!Itellä tänä aamuna kurkku kipee ja alilämpöö... :/ Yök,ei ois aikaa tämmöseen!!

Follow your dreams kirjoitti...

Kivat vaatteet löysit pojille
kuvauksiin:)

Ja itsekin näytät hyvältä<3

Hus pois flunssa!.


Jamssi

Heli kirjoitti...

Oi, södet on sun vaatteet! Tahtoisin jotain vastaavia vaatteita, mutta kun en koskaan saa itteeni vaatekauppoihin. En tykkää shoppailusta yhtään!!!

Heli kirjoitti...

Niin siis korostan että en tykkää VAATEshoppailusta yhtään.. ainakaan itelleni. Lapsille kyllä ostan mielelläni. Ja sisustusshoppailu nyt on ihan eri asia, siitä tykkään tooosi paljon! =D

Heini kirjoitti...

Ihana punainen mekkonen! :) ja pojille hienot asut oot valkannut.