21. marraskuuta 2010

Tirpat.Millon sen joulun voi oikein laittaa esille?
<- nää ihanuudet joku möi kirppiksellä 50 senttiä kappale. Haluais jo ottaa esille vanhatkin jouluroinat. :)
Täällä kaupungin joulu avattiin eilen, mutta jotenkin tuntuu höntiltä tehdä se näin ajoissa kotona. Siispä oottelen vielä hetken. Paitsi ensi viikonloppuna meidän työpaikan pikkujoulut starttaa meiltä, joten josko siiheks laittais..? :)
Mulla ei ole ikinä ennen tullut joulufiilis näin ajoissa, menee yleensä melkein koko joulu ohi ennen kun huomaankaan. Ehkä se on siinä kun ollaan ensimmäistä kertaa joulua uudessa kodissa, (ei työmaalla), on kiva tehdä joulu tänne nyt kun kaikki on paikoillaan ja aattonakin ollaan kotona.
Joulumenunkin olen jo suunnitellut, tulee hieman erilaista pöytään kuin yleensä. No kinkku nyt tietenkin ja pottulaatikko, mutta muuten tällä kertaa jotain muuta. :)
5 kommenttia:

nazzy kirjoitti...

mä ajattelin ripustella valot tässä joku päivä.

Anonyymi kirjoitti...

voi sen jo laittaa! kaikki ihanat joulutavarat on niin vähän aikaa vuodesta esillä että kandee jo laittaa! :)
J

Heini kirjoitti...

Söpöt tiput! <3 mitäs oot suunnitellut joulupöytään? mä ehkä teen perinteiset, mutta ajattelin bataattilaatikkoa kokeilla uutena tulokkaana. Ehkä porkkanan tilalle :)

Helikaroliina kirjoitti...

Kivat tiput löysitkin!

Mä olen kanssa päättänyt keksiä jotain vähän erilaista jouluruokaa kuin tavallisesti kinkun ohelle, ihan ei ole kyllä selvää kuvaa vielä mitä :)

Kyllä nyt voi jo ihan hyvin pikkuhiljaa joulujuttuja ottaa esiin!

TIINA kirjoitti...

en mä mitään joulua ehdi laittaa. hippasen on liian pitkiä nää mun päivät. tulee siis jouluttomat pikkujoulut. :D

joulupöytään tulee mm laatikoiden sijasta haudutetuja vihanneksia/juureksia. pottulaatikko kyllä tehdään. sitten teen isoäidin salaatin ja pähkinäisen salaatin rosollin korvikkeeksi. jälkkäriksi uuniomenia ja vanilja jäätelöä. jotakin muutakin oli mielessä mutta en nyt tähän hätään muista. :D