11. helmikuuta 2011

Yh.


Tästä aamusta asti olen saanut kokeilla yksinhuoltajan arkea.
Aamulla nukuin vielä pommiin, surkea tuo mun "uus" puhi kun ei sammuneena herätä. Onneksi joku alitajunnan tunnollisuus herätti mut kuitenkin vaan 16 minuuttia myöhässä. Penskat nakkasin autolla tarhaan ja koirulikin pääsi pienelle lenkille sen jälkeen. Töihin menin bussilla kun keskustassa ei autopaikkoja ole.
Töissä olin tunnilla lyhennetyn päivän ja hyvä niin, koska enhän mä muuten olisi ehtinyt hakea lapsia ajoissa hoidosta. Nytkin olin jo vartin myöhässä niiden sopparia ajatellen.
Bussilla kotiin ja toppavaatteet niskaan. Käytiin Rusinan kanssa lenkki samalla, eihän sekään raukka muuten olis pitkälle kävelylle päässyt koko päivänä.
"Äiti mun naamaan tuuuuleeee." "Äiti mä en jaksa kävellääääää." "Äiti mulla on matalat, mun jalat tärisee." (Sadan asteen pakkasessa oli mukava kaivella hiilareita repusta ilman hanskoja kun koirakaan ei pysynyt sekunttiakaan järjissään.) "Äiti mä haluan mennä tuolta." "Mutta kun mä HALUAN." "Äiti onko vielä piiiitkää maatkaaaa." Muutaman kerran vaan laskeskelin metrejä kotiovelle. Huhhei...
Ruokaa kansalle, tarkemmin sanottuna keitettyjä munia ja karjalanpiirakoita. Hyvä syy skipata ruuanlaitto kun piirakoissa oli menossa päiväys umpeen. :D Kuukahdin syömisen jälkeen täysin, ei meinannut millään pylly enää nousta penkistä.
Noh, pakotin itseni ylös ja eikun siivoamaan. Huomenna saadaan yövieraita joten pahin sotku piti saada alta pois. Pojat jymähti sohvalle katsomaan lastenohjelmaa. Onneksi. Harvoin kattovat enään mitään.
Sain siivottua ja sitten käytiin pesulla koko jengi.
Jotain kivaa piti muksuille keksiä joten pistettiin Hevisaurus soimaan ja leivottiin näkkäreitä. En ole ikinä ennen tehnyt mutta tosi hyviä tuli! 

Pistelijä:
(Huomatkaa leivinpaperi. :D )
(Ja miksi pitää aina valita eripari yökkäri!?!?!)


Ajoitus sopivasti iltapalaksi.


Ei ihan näkösiä. :D



Insuliinit, hammaspesut, pisut ja paleltuneiden poskien rasvaukset. Iltasatu. Sänkyyn jäivät kasin maissa. Nyt on ihana hiljaisuus. ♥ Piski vielä pihalle niin pääsee itsekkin nukkumaan, en tajua miksi olen näin väsynyt. Tylsää suorastaan.
Huomenna pääsen helpommalla, Fafa tulee hakemaan meitä aamulla ja vie mut töihin. Kuinka luxusta! Samalla ottaa sitten pojat hoitoon päiväksi. Ja illalla tosiaan saan sitten ystäväni kylään poikansa kanssa, huippua kun kaikille on seuraa. :) Isi tulee sitten kotiin sunnuntaina, on siis kelkkailemassa kaverinsa mökillä. Olen ihan super onnellinen, että se pääsi lähtemään! Pitäis useamminkin potkii se pois kotoa, silloin kun saan nukkua äksänä yksin isossa sängyssä. :D

Viikonloppuja. :)



6 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ihanan näköisiä näkkäreitä!
Ja huh minkä kuuloinen päivä. Meillä viikonloppuna tiedossa vastakohta kun tyttö menee mummulaan yökylään.

Mukavaa viikonloppua!

Johanna kirjoitti...

Touhukas päivä kuulostaa olleen :) Kiireiset aamut ovat kyllä pahimpia, sitä kun yrittää hosuilla ja hätäillä niin enemmän aikaa vaan menee :) Mukavaa perjantain jatkoa.

Ruusa kirjoitti...

Oh...!

Mut näkkäreitäkin ehditte tehdä, ihania varmaan, en oo koskaan tehnykkään!

RENTOA viikonlopun jatkoa! :)

Ede@ kirjoitti...

Kivalta näytti näkkärit ja varmaan kiva lasten kans olo:)

Kiva että saatte vieraita huomenna<3

Jamssi

Niina kirjoitti...

Heii näkkäriohje tänne ja heti!!:D

Voih mikä aamu, mä oon pari kertaa nukkunu pommiin,ja voi vitsit että on kokopäivä ihan pilalla vaikka ehtiskin ajoissa töihin!

tiina kirjoitti...

linda, toivottavasti oli ihanaa. :)

johanna, kyllä, välillä tuntuu että aamut ei pääty koskaan. :D kiva kun jätit viestiä! :)

ruusa, viikonlopusta oli rentous kaukana.. huh..

jamssi, oli kyllä mukavaa, nuo niin tykkää leipoa.

niina, ohje on kotivinkistä. (tms!)

2dl lämintä maitoa
2rkl sulaa voita
1tl suolaa
4dl ruisjauhoja
4dl vehnäjauhoja

sekoita kaikki, kaulitse ohuiksi, pistele ja paista 225/noin 10min.

en tiedä mitattiinko pieleen, mutta meidän takinasta olis tullut kivikivikivikovaa jos en olisi lisännyt nesteen määrää. mutta, lasten kanssa kun tekee niin...? :D