22. maaliskuuta 2011

Niinpä niin.


Malttamaton olo. Saamaton olo. Kaikkea haluis tehdä, muttei vielä voi tai ei ole aikaa. Tai sitten haluais muttei vaivaudu. :D

Pojat on kasvaneet ihan järjettömästi. Molemmilla vaan nilkat vilkkuu housuista. Olisi siis taas aika päivittää vaatekaapit. Siirtää Maxin vaatteet Alexin kaappiin ja hankki tilalle isompaa. Lajitella Alexin vaatteet uffille ja kavereille kiertoon lähteviksi. Pakata ne ja jopa viedä myös pois samantien.. Joku iltavuoron aamu täytyy ottaa projektiksi.


Talvivaatteet. Tää on niin rasittava vaihe, kun vielä ei kevareissa pärjää mutta toppiksissa tulee kuuma. Mun lapset vihaa kerrospukeutumista, joten mitään villapuku/kevätpuku yhdestelmää ei aleta käyttämään. Mun tekis jo niin mieli ladata kaikki kaapista tonne eteisen lattialle, lajitella ja järjestää, pistää pesuun ja säilöön ens talvena käyvät ja kiertoon pienet. Ja roskiin vähänkin rikkinäiset, ihme hanskojen ja hattujen kuluttajia nuo penskat.. Saada tilaa tonne eteisen kaappiin. Ja ylipäätään järjestys. Taas näyttää siltä, että siellä olis vähintään pommi räjähtänyt.


Sisustusjuttuja. Pari ihanaa tekstiä olis vailla kehyksiä, ja seinälle laittoa. Olis keittiön välitilaan tanko, vaan ei poraa jolla sen sais iskettyä kiinni. Olis ompelupöydän pikku tuunaus ja paikoilleen laitto. Lisäksi hyllyn kiinnitys sen yläpuolelle. Sopivien korien etsintää, ompelutarvikkeiden järjestämistä. Sen kesän kanssa maltan vielä hetken, ja ihan mielellään kypsyttelenkin ideoita. :)


Remppaa. Mies uhittelee takkahuoneen seinien purkamisella. Ja takan kunnostamisella. Minä vaan mieluusti siirtäisin tätä projektia ja laittaisin energiat ja ylimääräiset sentit pihan ja talon ulkopuolen kunnostukseen. Niin karsea tuo etupiha ettei tosikaan. Sitä varten päässä pyöriikin muutama suunnitelma, vaan en tiedä mikä olis järkevintä, ja meidän budjetille sopivaa. Tuskin mikään koska jos mä saisin päättää laittaisin ihan koko etupihan uuteen uskoon etuovesta kadulle asti. Ja maalaisin (punatiili) talonkin valkoiseksi. :D Jep jep, in my dreams... No nythän tää lähti jo ihan käsistä. Ehkä mä vaan ummistan taas silmäni etupihan kohdalla ja alan purkamaan takkahuonetta. :D


No eihän tossa niin paljoa ollutkaan kun ajattelin. Jos vaikka hoitais alta pois ihan helppous järjestyksessä. Aika on vaan kortilla seuraavat pari viikkoa. Mulla ei ole ainuttakaan vapaapäivää ennen talvilomaa. Ens viikolla vielä kolme peräkkäistä iltavuoroa ja jokaisen aamuna vasukeskustelua, kouluun tutustumista jne. Täytynee olla armollinen itselleen ja suosiolla odottaa aikaa. Ja listata kaikki tekemättömät työt. Montako kertaa olen kertonut, että rakastan listojen tekoa? :D :D :DTehokasta viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

<3 Kurkkimuksella <3 Ihania pohdintoja mitä täälläkin pitäis toteuttaa!

Ruusa kirjoitti...

Jei! listojen tekeminen on muuten IHANAA!!! :D Siis mikään ei ole ehkä niin rentouttava tapa järjestää ajatuksiaan (eli tekemättömiä töitä) kuin listata ne!
Viime aikoina listan tekeminenkin on ollut jäissä ja siitä lienee johtuu ajatusten sekavuustila.
Viikonloppuna listaan kaiken!

Mäkin maalaan meidän punatiilitalon. Joskus. For sure!

Jaksuja sinne! :)

Heli kirjoitti...

Haa, mä tänään just kävin kotona sairaspäivää viettävän 9v:n kanssa sen vaatteita läpi.. ihanaa puuhaa, ihanaa heivata pieneksi jääneet pois! Ja muutenkin mulla kans pyörii päässä jos jotakin mietintää ja suunnitelmaan.. ekaa kertaa myös näitä puutarhajuttuja mielessä!

LODE kirjoitti...

Niin hauskaa lukea, kun ihan sama ajattelutapa täälläkin. =D Talvikamppeet haluaisin kanssa niin veke. Ja meillä Leevillä on ihan kaikki kuteet menneet RIKKI, polvet auki, toppatakin vetskari hankala jne. jne. Siis niin uusien tarpeessa, mutta esim. toppatakki saa nyt tän pienen hetken kelvata, oli pirun kalliskin, jokseenkin ärsyttää. Välikausivaatteita odotellessa, ihan vielä ei tosiaan voi laittaa, kun sitte pitää pukea niin paljon. =)

Innolla odotan etenkin ompelupöytäprojektias !

houtten kirjoitti...

Huh! MInäkin tuskailen jo toppavaatteiden kanssa. Mä oon niin kyllästynyt pukemaan aina vaan samoja vaatteita päälle ja tuntuu että ne näin lopputalvesta repsottavat sieltä sun täältä. Meilläkin kerrospukeutuminen ei erityisen hyvin onnistu ja onhan se kömpelöäkin.

Kevättä ja kesää odotellessa!

Pihaprojekti kuulostaa kivalta! Jättäkää takkahuone ensi vuoteen. Et sä malta kesällä kuitenkaan olla tarttumatta rtupihan kunnostukseen! ;))

Taikku kirjoitti...

Kylläpä kuulosti niin tutulta! Saamaton ja malttamaton kuvaa minuakin just nyt! Kaikkee ois mielessä mut virtaa ei niin missään..Tsemppiä arkeesi!

TIINA kirjoitti...

tein tänään listan. siitä tuli
näääääääääääääääääääääääin pitkä.
ou nou..

kivaa kun jätit viestiä sari! :)

ruusa, joo voin kuvitella kun oot kanssa tollanen heikkopäinen. :D

heli, mäkin tahdon sairaspäivän! ilman sairauksia kylläkin kiitos.

lode, max hajotti viime tavena upouuden toppapukunsa vetoketjun kokonaan. se vasta harmitti...

houtten, oot oikeassa. uskoispa mieskin sua. :)

kiitos taikku, samoin! voikun mullakin olis virtaa ja aikaa ja älyä uudistaa vähän tätä blogiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet mainio täydellisyyden tavoittelija ja niin pitää ollakkin. Olen ylpeä tyttärestäni!