22. huhtikuuta 2011

Hetki aikaa.


Jopas on ollut kiireistä. Ei ole ehtinyt pyörähtämään omassa eikä muiden blogeissa. Eikä ehdi nytkään muuta kuin tehdä pikaisen päivityksen. :)
Viime viikonloppu oli ehkä paras ikinä. Lähdin lauantaina kaverin luokse Helsinkiin yökylään. Istuttiin iltaa ja höpöteltiin ja hoilattiin vähän singstaria. Tälläydyttiin ja lähdettiin Helsingin yöhön. Oli ihan huippu ilta, tavattiin uusia ja vanhoja tuttuja ja tanssittiin pilkuun asti. Suorastaan harmitti kun ilta loppui kesken. :D Puoli kuusi nukkumaan, auuts. Mutta olipas makoisaa kun sai nukkua ilman, että kukaan näykkii varpaita tai tulee ennen seitsemää kainaloon komentelemaan. Vedeltiinkin unta melkein puoleen päivään ja mahtavan kotihotelliaamiaisen jälkeen lähdetiiin mini shoppailu reissulle. Löysin ihan iki-ihanan paidan ja kesäksi mahtavat housut.
Eikä ohjelma siihen loppunut. Mies tuli hakemaan ja mentiin mummilaan. Tiikerirapujuhlat suvun kesken. Oli mahtavat tarjoilut ja mukavaa nähdä kaikki. Ajeltiin ajoissa kotiin ja käytiin vielä koko jengi äänestyskävelyllä. Illalla kyllä valtasi iiiiso väsymys ja mentiin ajoissa unille. :)
Viime viikko taasen kului töissä. Siis tuntui oikeesti, että en tehnyt mitään muuta kuin töitä. Parina päivänä meni reippaasti ylitöiksi ja yhtenä menin puoltoista tuntia ajoissa ihan vaan hoitoasiakkaaksi meidän harjoittelijalle. Pari viikkoa olen saanut heilua taas liikkeen varavastaavana ja olen kyllä iloinen, että oikea bosse palaa hommiin pääsiäisen jälkeen. Kaikki meni suhteellisen hyvin, vaan on se eri asia leikellä vaan päitä kuin pitää kaikki langat hyppysisissä samaan aikaan. Ja on se vaan kumma kuinka työkaverien asenne itseen muuttuu kun "no sähän se oot nyt pomo täällä" ... 5 päivän työ(kaveri)tauko tekee siis tässäkin suhteessa hyvää.

No mutta.

Remonttityömaalla näyttää tältä,
tai on näyttänyt jo kaksi viikkoa.
Kunhan mä saan tämän aamukahvini juotua,
alkaa remontti! \o/


Suunnitelma on tehty ja maalit sun muut hankittu.
Lapsia viihdyttää tämä herra.


Onneksi maaleilla on kuivumisajat joten
ihan heitteille muksut ei koko pääsiäiseksi jää. :D
Ja on ne raukat kyllä sen verran tottuneet,
että viihdyttävät itseään jo suhteellisen mukavasti.

Tämä neitokainen pitää myös lenkittää kunnolla maalausrauhan takaamiseksi.
Taidankin jättää Miehen ruiskutushommiin ja painua ulos.
Ruusunen onkin järjestänyt meille ohjelmaa viime aikoina.
Siitä sitten oma postaus myöhemmin...
3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuulosti toi sun viikonloppu! Iloista pääsiäistä! :)

Niin ja paketti muuten tuli kyllä perille ennen pääsiäistä, mut siellä se vielä odottaa postissa että ehdin hakemaan! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihan parasta:)

heidi

Jamelia kirjoitti...

Kivalta kuulosti sun reissu Hkiin;)

Ja meilläkin on yks Ben10 fanittaja:P.

Jamssi